Oxelösund

Väster-Femöre 31

1.495.000 kr

Område
Oxelösund
Boyta
94 kvm
Biyta
10 kvm
Rum
3 rum
Tomt
1666 kvm
Utgångspris
1.495.000

Charmig stuga med arrendetomt med möjlighet att friköpa för 1,5 miljon. Kommunalt V/A vid tomtgräns, anslutningsavgift erlagd av nuvarande ägare. Generösa byggrätter enligt ny detaljplan. 150+40. Se bilaga.
Underbart 1800-tals torp som flyttats från Björkvik i början på 50-talet och har varit familjens ägo sedan 1964. Timmerstuga med bjälkar i taket och charmig torpkänsla rakt igenom.
I Femöres naturreservat med trolsk barrskog och betande får runt knuten hittar du denna charmiga torpstuga bara ett stenkast från havet!
Med båtplats som ingår vid den gemensamma bryggan tar du dig på ett par minuter ut till havs för att hitta din egen badvik.
I stugan, som har arrendetomt, finns ett öppet vardagsrum med öppen spis. Det finns också ett tillagningskök med liten matplats samt två mindre sovrum på övervåningen med fyra platsbyggda sängar och gott om förvaringsutrymmen.
På tomten finns en separat byggnad med förråd och utedass.
Kommunalt vatten och avlopp är framdraget till tomtgräns. Även Oxelösunds stadsnät är framdraget till tomtgräns.
Njut av våren och sommaren med närhet till fina badklippor, omgiven av ett grönskande naturreservat och av hösten och vintern med bär/svampplockning och långa promenader i ett unikt vinterlandskap.
Observera att detta är ett bostadsarrende och att andra låneregler kan gälla. Kontakta din bank för mer information.

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Mats Axner
Telefon:
0155-45 50 08
Direkt:
070-772 77 21
mats.axner@skandiamaklarna.se