Nyköping

Tunaberg Prästtorp 1

6.000.000 kr

Boyta
41 kvm
Biyta
14 kvm
Rum
2 rum
Byggnadsår
1933
Utgångspris
6.000.000

Mellan Buskhyttan och Hummelvik, på den fantastiskt vackra och skärgårdsnära Tunabergshalvön ligger Prästtorp. Naturskönt beläget, enskilt men inte ensligt finner ni denna jordbruksfastighet med stor vacker sjötomt som nu saluförs. Fastigheten uppmäter 16 hektar där både skog, viss åkermark och strandlinje är inräknat. Intill strandlinjen finner ni ett fritidshus på cirka 41 kvadratmeter med magisk vy över havet och njutbar horisont. I fritidshuset lever du spartanskt med el men utan vatten. Dass finns i separat byggnad på tomten samt ett garage som uppmäter 14 kvadratmeter. Stugan fördelar sig över ett allrum, sovrum med öppen spis samt kök. Fritidshuset kan byggas om till en permanentbostad.

Stor och fin beteshage ner mot sjön med möjligheter till djurhållning.

Som ägare av fastigheten Prästtorp 1:2 har ni både tillgång och nyttjanderätt av en sjöbod belägen vid strandlinjen på samfälld mark.

Fastigheten Prästtorp 1:2 har idag samma ägare som fastigheten Prästtorp 1:3. Dessa fastigheter är båda ute till försäljning och kan köpas ihop eller var och en för sig. Observera att fastigheterna idag är samtaxerade och att information om taxerad areal, taxeringsvärde och servitut osv är gemensamma för fastigheten Prästtorp 1:2 och 1:3.

Total taxerad area ligger på 28,16 hektar varav denna fastigheten utgör 16,17 hektar skog- och åkermark samt skogsimpediment.

Fantastiskt havsnära läge och goda jaktbetingelser. Åkermark och jakt arrenderas för tillfället ut men finns tillgängligt för den nya ägaren från och med år 2022.

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Amanda Dahlgren Fastighetsmäklare
Telefon:
0155- 45 50 15
Direkt:
073-625 50 15
amanda.dahlgren@skandiamaklarna.se