Nyköping

Dansbanevägen 3

4.995.000 kr

Område
Nyköping
Boyta
100 kvm
Biyta
20 kvm
Rum
2 rum
Tomt
1679 kvm
Byggnadsår
1940
Utgångspris
4.995.000

Bo intill Nyköpings vackraste blåsippsbacke!
Detta enplanshus erbjuder 100 väldisponerade kvadratmeter i absolut toppskick. På den stora tomten nedanför finns en gäststuga på ca 10 kvadratmeter med plats för övernattande gäster. Förutom gäststuga finns i anslutning till husets tralldäck en utvändig bastu och dusch på ca 7 kvadratmeter, som med enkla medel kan byggas om till gäststuga.
Från huset leder flera utgångar till terrasser längs kort- och baksida samt till ett härligt tralldäck där man kan njuta av solen hela dagen. Ytterligare en rymlig uteplats i markplan finns på hustes baksida.
Husets öppna planlösning skapar en luftig känsla mellan kök och allrum med dess storslagna utsikt över vattnet.
Ett vackert sovrum med samma härliga utsikt över vatten och omgivande natur. Finns behov av ytterligare sovrum finns möjlighet att enligt ursprunglig byggplan sätta upp en avdelande vägg i det stora allrummets bortre del. (se planritning)
En magnifik Tullikkivi täljstenskamin, utrustad med bakugn utgör en viktig värmekälla, samt skapar en ombonad atmosfär och trivsel kulna dagar.
Det finns två toaletter med genomgående klinker och kakel, samt duschrum med intilliggande bastu, tvättstuga och förvaringsutrymmen. Samtliga klinkerbelagda golv är utrustade med elburen golvvärme.

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Haris Bijelonja Fastighetsmäklare
Telefon:
0155-45 50 12
Direkt:
070-772 34 10
haris.bijelonja@skandiamaklarna.se