Abbekås

Örmölla 18:10

2 995 000 sek

Skåne län

  • TOMT

    4590 kvm

Om bostaden

Nu finns möjligheten för dig att som vill bygga ditt drömhus i natursköna Abbekås att förvärva en mycket unik tomtfastighet om hela 4 590 kvm. Tomten angränsar dessutom till, bortsett ifrån den fantastiska natur, även till Abbekås populära året-runt-öppna 18-hålsbana. På ett perfekt läge med naturen inpå och med stränderna, småbåtshamnen och matställena i byn endast ett stenkast bort!

Låt drömmen om att bygga nytt bli sann. Positivt förhandsbesked avseende nybyggnad har funnit och i dagsläget finns det en bygglovsansökan (med avslag på sökt bygglov) som en köpare kan ta över. Som köpare av denna tomt kommer man som ny fastighetsägare att kunna lämna in reviderade uppgifter i den bygglovsansökan som är gjord för att på så vis ansöka om nytt bygglov på inlämnade uppgifter (kostnad för detta bekostas av den sökande). Viktigt är att de reviderande uppgifter om nybyggnation faller innanför ramen för det utgångna förhandsbeskedet (uppgifter ifrån Skurups Kommun).

- Kontakta ansvariga mäklare för att ta del av det utgångna förhandsbeskedet.

Fastigheten är inte ansluten till el, VA eller fiber. El, kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns i området, ansökan om inkoppling behöver göras av köpare.

För barnen finns förskola och möjlighet till vattensporter i byn och till skola F-6 i näraliggande Skivarp tillsammans med butiker och idrottsanläggning är det endast några få kilometer. Ytterligare utbud av butiker och service finns i Skurup ca 15 minuters resa bort där Pågatåg och E65 ansluter för resa vidare mot Malmö/Lund/Köpenhamn. Från Skurup nås Malmöregionen på endast 20-25 minuter. Knappt 15 km österut nås pittoreska Ystad med sin medeltida stadskärna, bra utbud av gymnasieskolor för de äldre barnen och ett rikt kulturliv. Välkommen till omtyckta Sydkusten och till Abbekås!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Therese Malekzadeh

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida