Abbekås

Hedvägen 7

5 295 000 sek

Skåne län

 • BOYTA

  165 kvm
 • TOMT

  1096 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1970
 • RUM

  5

Om bostaden

En av villorna på omtyckta Hedvägen i Abbekås är nu till salu! Här erbjuds ett representativt fantastiskt boende på ett lugnt och havsnära läge med stränder, badplatser och natursköna promenadstråk alldeles nära inpå. Den vitputsade villan är modernt renoverad med flera sovrum, fräscha helkaklade badrum på båda våningsplanen samt generösa öppna umgängesytor samlade runt kök och uteplatser med en stor öppen eldstad i centrum. Genomgående smakfulla och tidlösa materialval genomsyrar bostaden med parkett och antracitgrå klinkers på golven och granitbänkskivor i köket. Del av garagebyggnaden är idag helt ombyggd och inrymmer ett ljust trivsamt gästhus med flera sovrum, helkaklat badrum samt bastu. Perfekt för gäster, för barn och barnbarn eller för uthyrning med upp till sex sängplatser. Generösa fönsterpartier släpper in mycket ljus i bostaden och öppnar upp mot en stor stenlagd terrass med insynsskyddade uteplatser och en mysig trädgård som bjuder på många soltimmar!

I Abbekås lever du ett exklusivt kustliv. Den fina småbåtshamnen och den välskötta golfbanan är två av träffpunkterna som bidrar till fin gemenskap i byn. Här byter man gärna ett par ord innan man kanske slår sig ner på något av byns matställen. För barnen finns förskola och möjlighet till vattensporter och till skola F-6 i näraliggande Skivarp tillsammans med butiker och idrottsanläggning är det endast några kilometer.

Abbekås är ett välkänt och pittoreskt fiskeläge vid Sydkusten beläget nära såväl Ystad som Skurup. Ystad, endast 15 km bort, nås via vackra kustväg 9 och till Skurup är det ytterligare närmre. I Skurup finns tågstation och anslutningar till E65 för dig som pendlar samt skolor, butiker och annan service. Från Skurup tar du dig till Malmö på endast 25-30 min.

Varmt välkommen på visning!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Maria Lovén

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida