Trelleborg

Kullaholmsvägen 85-0

12.500.000 kr

Boyta
334 kvm
Biyta
20 kvm
Rum
10 rum
Tomt
14477 kvm
Byggnadsår
2003
Utgångspris
12.500.000

Välkommen till detta representativa och mycket påkostade boende med utmärkta möjligheter för företagande i natursköna omgivningar alldeles invid Börringesjön med närhet till såväl Malmö/Lund och Öresundsregionen som till Beddingestrand och Sydkusten! Läget är svårslaget med mindre sjö och egen flytbrygga och nytt ute-spa med bubbelbad på tomten omgärdat av bokskog där ramslöken växer vilt, öppna betesmarker och med Börringesjön intill. Runt omkring betar lammen och i den egna sjön nappar gäddan och gösen. Änder och småfåglar bjuder på ett ständigt fascinerande skådespel och alltsammans blir en njutbar meditation för själen medan det rykande morgonkaffet avnjuts på balkongen eller glasverandan. En dröm lantligt och fritt belägen och samtidigt på bekvämt avstånd med inte mer än ca 20 min resväg till all tänkbar service.

På just denna fastighet finns idag två boningshus, flertalet extra förrådshus samt extra mark invid sjön på den nära 15 000 kvm stora tomten. Boningshusen vilar båda på en rejäl Siporexstomme, är delvis ombyggda, helrenoverade 2018-2019 och imponerar med sina vackert vitputsade fasader. Huvudbostaden bjuder på fantastiskt generösa ytor och rymd, nytt kök från Ballingslöv, vacker gjutjärnskamin, hela fyra sovrum, klinkade badrum, stor walk-in-closet och ett helt oförglömligt vinrum med särskild kylanläggning, med platsbyggd inredning i vaxad amerikansk ek och med 2,75 meter högt i tak. Bostadshuset intill består av ytterligare ca 97 kvm helrenoverade och nyinredda ytor med kök, badrum, umgängesytor och två sovrum. Rum och ytor lämpliga för delar av familjen, för gäster eller till ett generationsboende. Kanske kan detta vara perfekta ytor för det egna företaget att husera på med plats för såväl kontor och kreativa samlingsrum som för personal och kunder. Båda bostadshusen visar på en låg och driftsnål uppvärmning med jordvärme respektive luft/luft värme och med energiklasserna C respektive D.

En fastighet med två kompletta bostadshus, inredda i genomgående hög standard för att tilltala den mest kräsne köparen, vackert belägna på eftersökt läge i södra Skåne med Ugglarps Mosse, Börringe Kloster och Börringesjön i sin direkta närhet. En plats som blir ett eget paradis att komma hem till där stillheten i naturen jagar bort all stress och ger plats för inspiration och en stor portion livskvalitet. Allting nytt, påkostat och mycket smakfullt. Bara att flytta in och njuta!

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Therese Malekzadeh Fastighetsmäklare
Telefon:
0411-400 60
Direkt:
0705-61 60 70
therese.malekzadeh@lansfast.se