Abbekås

Kustvägen 32 / Mattias Ols Väg 7

3.895.000 kr

Område
Skivarp
Boyta
184 kvm
Biyta
78 kvm
Rum
8 rum
Tomt
2287 kvm
Byggnadsår
1937
Utgångspris
3.895.000

Välkommen till en fantastisk fastighet på ett perfekt läge mitt i Abbekås söder om vägen med endast 600 meter till byns fina småbåtshamn. En bostad att bli förälskad i med härliga representativa ytor för ett rikt socialt liv och stort umgänge! Ett renoverat och väl genomgånget boende om 184 kvm samt en spännande extra byggnad om hela 285 kvm som idag inhyser stora garageplatser med verkstad och förvaring. Den stora tomten har uppfart från två olika håll och från Mattias Ols Väg nås infarten till garagebyggnaden. Här finns också stora delar av trädgården om totalt 2 287 kvm – en oas uppvuxen och fint skyddad mot såväl vind som insyn med uteplatser, spabad, fruktodlingar och fria ytor – allt i härligt söderläge. Bostaden med hela fyra sovrum uppfördes runt 1940 och är idag en välbevarad pärla tillbyggd och renoverad i alla delar med nyinsatt kök och helkaklade badrum & WC. Överallt fantastiska ljusinsläpp, stora fria ytor och bevarad stil och charm. Ett tidlöst och vackert hem, genomtänkt i varje detalj! I källarplan ges fina ytor för förvaring, klädvård och fritid medan den stora garagebyggnaden öppnar för spännande möjligheter – garage/verkstad, plats för det egna företaget, den egna butiken eller kanske ombyggnation till bostad/bostäder eller ett B&B. Ett unikt tillfälle för dig som sätter högt pris på ditt boende och som önskar leva kustnära och modernt med de utvecklingsmöjligheter som kringbyggnader med extra ytor kan ge.

I Abbekås är det lätt att njuta lite extra av livet med havet en kort promenad bort och för många är morgondoppet en omtyckt och daglig ritual. Alldeles nära finns också den mysiga småbåtshamnen, flera omtyckta matställen och den välskötta 18-håls golfbanan som är öppen året runt. Till barnens förskola är det mindre än 700 meter medan grundskolorna finns i närliggande Skivarp och Skurup. Fina cykelvägar följer hela södra kustlinjen mellan Ystad och Trelleborg och till Mossbystrands vita stränder cyklar du på några minuter. Malmö Airport ligger mindre än 30 min bilväg bort. Pågatåg med täta avgångar och förbindande E65 finns i Skurup. Välkommen på visning!

Säljarna har låtit utföra en förbesiktning av bostaden och kommer att teckna en doldafel-försäkring. Fråga gärna mäklaren vad detta innebär.

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Therese Malekzadeh Reg. Fastighetsmäklare
Telefon:
0411-400 60
Direkt:
0705-61 60 70
therese.malekzadeh@lansfast.se