Simrishamn

Aspevägen 7

0 kr

Område
Baskemölla
Boyta
185 kvm
Biyta
17 kvm
Rum
6 rum
Tomt
961 kvm
Byggnadsår
1963
Utgångspris
0

Vackert hus med havsutsikt!

Välkommen till det pittoreska fiskeläget Baskemölla och detta ljuvliga hus på Aspevägen 7. Huset består av en äldre del som harmonierar fint med tillbyggnaden från 2016. Generösa ytor för social samvaro, ett hem att längta till! Lugnt kvarter där huset ligger högt vilket ger vidsträckt utsikt över den gamla miljön och havet! Bostaden bjuder på vackra detaljer såsom eldstäder, trägolv och putsade väggar. Gedigen tillbyggnad i stenstomme med härlig takbalkong. Det är en lisa för själen att följa havets skådespel året om.

På entréplan finn i den äldre delen kök med öppen planlösning och kamin, matplats, hall, badrum samt vardagsrum med öppen spis. I tillbyggnadens entréplan finns generöst allrum med parkettgolv, wc, dusch samt tvättdel. Inglasat uterum med infrabastu. På husets ovanplan finns två rejäla gavelrum med allrumsdel emellan. Även wc med handfat. Från det norra gavelrummet nås den underbara takbalkongen.

En oasliknande trädgård med flera olika utemiljöer där solen följer runt huset hela dagen. Olika uteplaser och gräsyta för den med spring i benen. Spabad ingår. Bilplats på den egna tomten vilket inte alltid finns på fiskelägen. Fiberanslutning finns. Behändigt promenadavstånd till hamn, hav samt barnvänlig badstrand. Natursköna omgivningar på bekvämt avstånd från huset, att strosa utmed havet är energigivande.

Kontakta fastighetsmäklare Annika Månsson för mer information om fastigheten och tidsplan i försäljningen.

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Annika Månsson Fastighetsmäklare