Sigtuna

Väringavägen 5

Centralt belägen fastighet i anrika Sigtuna med sjöutsikt mot Mälaren!

12 500 000 sek

Stockholms län

 • BOYTA

  155 kvm
 • TOMT

  739 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1945
 • RUM

  6

Om bostaden

- SJÖUTSIKT MOT MÄLAREN

- EXKLUSIVT RENOVERAD

- BERGVÄRME MED VATTENBUREN GOLVVÄRME PÅ BÄGGE PLANEN

- GÅNGAVSTÅND TILL SIGTUNASTAD

- EN AV FÅ TOMTER MED PLAN GRÄSYTA

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVAT VISNING!

På populär och efterfrågad adress på Harberget ges möjligheten att förvärva denna pampiga villa med en totalyta på 258 kvm med attraktivt läge samt sjöutsikt mot Mälarens vatten!

Genom en exklusiv entrédörr med kodlås möts du av denna tillbyggda 1-plansvilla i etage med källare och exklusiva materialval, stort inglasad uterum och ett tillhörande soldäck om ca 150 kvm i soligt läge där en nerfälld pool skulle passa utomordentligt. Byggnaden har en del omfattande renoveringar och förbättringar såsom nya stammar i källarplan, utförd dränering, omlagd träpanel, bergvärmeanläggning m.m.

Här finns totalt sex tilltagna rum, två helkaklade badrum och SPA avdelning med dusch samt bastu. Bostaden bjuder på fina disponerade ytor för stora sällskap och inbyggd ljudanläggning från Sonos i nästintill varje rum samt fjärrstyrda lamellgardiner. För den som prioriterar fiber och arbete hemifrån finns även en överdimensionerad router som ger stabil täckning bostaden runt.

Husets läge är optimalt med sin närhet till allt Sigtuna stad har att erbjuda. På gångavstånd finns Sveriges äldsta gågata som erbjuder bland annat mataffär, restauranger, gym, butiker och biograf. Vidare finns småbåtshamn och badplatser för årets varmare dagar. Sigtuna Stad erbjuder även flertalet aktiviteter under alla årstider så som medeltidsmarknad, valborgsfirande och julmarknad.

I Sigtuna finns flera bra skolor för alla årskurser och montessoriförskola. Anrika Sigtuna Skolan Humanistiska Läroverk, SSHL, för högskola och gymnasium ligger i närområdet.

För natur – och idrottsintresserade erbjuder Sigtuna Stad underbara promenadstråk längs med Mälaren, långfärdsskridskor under vintern, motionsspår, idrottsaktiviteter på en mycket omtyckt idrottsplats samt närhet till flera golfbanor.

Charmiga småstadsidyllen Sigtuna och detta pampiga hus har allt som behövs för ett tryggt och trivsamt boende. Närservice, goda kommunikationer och friluftsliv gör huset perfekt för den aktiva barnfamiljen.

Varmt välkommen med din anmälan!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Sami Uzunkaya

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida