Sigtuna

Koggevägen 7

Unik chans till att bli ägare till ett av Sigtunas finaste hus!

22 000 000 sek

Stockholms län

 • BOYTA

  310 kvm
 • TOMT

  1304 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2023
 • RUM

  10

Om bostaden

Nu har vi på Länsförsäkringar fastighetsförmedling i Sigtuna nöjet att presentera detta arkitektritade och unika hus som lämpar sig för den som söker lyx och komfort utöver det vanliga. Med sina totalt 465 kvm finns det gott om utrymme att koppla av på och njuta av livet när det är som bäst. Här finns allt du kan önska dig såsom en infinitypool med vattenfall (dock som tillval) , sjöutsikt mot Mälarens vatten från den tjusiga takterrassen, bastu med glasväggar som vetter mot hemmagymmet, biograf och en vinkällare med platsbyggda hyllor och mycket mycket mer. De stora och öppna sällskapsytorna som är fördelade på tre plan ger en underbar och luftig känsla där du aldrig känner dig instängd.

Huset är ritad med fokus på detaljer och har en modern och stilren design som garanterat kommer att imponera på dina gäster.

Med sjöutsikt från takterrassen kan du njuta av det vackra landskapet när som helst på dagen. Här kan du njuta av en avkopplande livsstil i en vacker och modern miljö. Det här huset är verkligen en fantastisk plats att kalla hemma!

Detta fantastiska hem kommer att bjuda på genomgående vattenburen golvvärme som värms upp via Bergvärme.

Här kan du som köpare även vara med och påverka inredning m.m.

Området:

Munkholmen i Sigtuna är en av Stockholms mest eftertraktade platser att bo på. Området är känt för sin vackra natur och sin närhet till både stad och sjö. Här finns det gott om möjligheter att njuta av friluftsliv och vacker natur, samtidigt som du har nära till allt vad staden har att erbjuda. Munkholmen är ett lugnt och tryggt område som passar perfekt för barnfamiljer och personer som söker en avkopplande livsstil. Området är också känt för sina vackra hus och arkitektur, vilket gör det till en dröm för den som söker en unik och stilren bostad. Med Mälaren som granne och närheten till Sigtuna stad med dess kultur och historia är Munkholmen en fantastisk plats att bo på .Längst ut på Munkholmen finns Munkholmsbadet tomtägarföreningens båtklubb med brygga. http://munkholmen.org

Med ca 15 minuters bilfärd bort finner du Arlanda flygplats som tar dig vidare ut i vida världen.

Varmt välkommen med din anmälan!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Sami Uzunkaya

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida