Säter

Södersätra 72

Med attraktivt läge vid Dalälven ligger denna trevliga gård omgiven av åkrar och ängar. Ett boende utöver det vanliga med sjötomt och egen brygga.

5 100 000 sek

Dalarnas län

 • BOYTA

  250 kvm
 • TOMT

  10000 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1909
 • RUM

  5

Om bostaden

I det fagra landskapet runt Stora Skedvi slingrar sig grusvägarna kors och tvärs mellan de öppna fälten och åkrarna. En lika självklar del av bygdens siluett är Dalälvens breda fåra som sakta flyter söder ut. Här råder lantligt lugn och sällsam stillhet.

I byn Södersätra, i riktning ner mot älven, hittar man denna enastående fastighet som bär namnet Lassgården, vilket Bjurfors nu försäljer. 10 000 kvm tomt bostadshus med inglasat uterum, stort trädeck med pool, gästhus, bagarstuga, verkstad, garage och trädgård med växthus, skapar i kombination med älvens magnetiska dragningskraft, ett boende långt utöver det ordinära. Utöver detta finns även en egen brygga. Bostadshuset är välplanerat med en modern och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Två sovrum varav ett mastersovrum. Rymligt och helkaklat badrum med wc och dusch. Ett fantastiskt boende som passar både som permanent- och fritidsboende.

Här pratar vi livskvalitet de luxe!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Fredrik Smedman

Bjurfors

Se detta objekt på mäklarens hemsida