Storvik

Källviksvägen 37

2 595 000 sek

Gävleborgs län

  • BOYTA

    94 kvm
  • TOMT

    1747 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1967

Om bostaden

Välkommen till natursköna Hosjön som verkligen är ett smultronställe i Gästrikland. Vägen hit kantas av praktfull natur samt fina gårdar och runt omkring Hosjön finns massor av härliga bär- och svampmarker. För den fiskeintresserade finns dessutom tillgång till ett flertal sjöar med både ädel- och insjöfisk. Fastigheten ligger vackert belägen endast ca 100 meter från sjön på en lätt kuperad trädgårdstomt fint inramad av en gärdesgård. Vid sjön finns också goda badmöjligheter för både barn och vuxna och vill man ta en tur i den lilla båten en varm sommardag går det alldeles utmärkt.

Huset är ett mycket välskött timmerhus i ett plan med öppen och tilltalande planlösning med ett härligt ljusinsläpp i alla rum. Det karaktäriseras av lantlighet och charm bl a i form av vackra trägolv, spröjsade fönster, spegeldörrar samt den dekorativa vedspisen med tillhörande spiskåpa. Det trivsamma köket är centralpunkten i huset och härifrån kommer ni också ut till den insynsskyddade baksidan med gott om plats för både avkoppling och lek. Vardagsrummet och matsalen ligger i fil med varandra och erbjuder ytor för både egen avkoppling i lugn och ro samt trevliga middagar i goda vänners lag. Braskaminen i vardagsrummet tillsammans med vedspisen i köket är inte bara dekorativa utan ger också en behaglig värme som sprider sig i hela huset.

Fastigheten rymmer också en timrad gäststuga som är det perfekta övernattningsstället för släkt och vänner. Här finns ett trivsamt allrum samt sovrum och ett fräscht badrum. Behövs ytterligare inkvartering så finns dessutom i anslutning till carporten en isolerad del som med fördel kan användas som gästrum. Inte alls långt bort från huset ligger sen bystugan som av de boende i området kan lånas för egna tillställningar.

Bredband via Sandnet Fiber finns i både boningshuset och gäststugan.

Till centrala Storvik är det endast ca 8 km och här finns allt ni behöver såsom affärer, idrottshall, skola och bra kommunikationer via buss och tåg. Från Storvik går dessutom tåg till Stockholm via Gävle.

Varmt välkomna för ett första besök i ert nya drömboende!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Peter Landström

Sandviken

Se detta objekt på mäklarens hemsida