Kungsberget

Karins väg - BRF Terrassen #13

16 nyproducerade lägenheter

1 195 000 sek

Gävleborgs län

 • BOYTA

  49 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2021
 • RUM

  3
 • MÅNADSKOSTNAD

  2555 SEK

Om bostaden

Bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina nettointäkter. Nu till sommarhalvåret planerar Kungsberget också satsning på cykling och andra sommaraktiviteter.

I barnvänliga Kungsberget, vid Terrassen, planeras byggnation av 16 lägenheter med genomgående hög standard och inflyttning 1:a december i år. Det är många skidgäster i Kungsberget som bokar boende på Terrassen och trivs med området. Terrassen 9-24, 16 lägenheter om 38 kvm, har haft under vintersäsongen 20/21 en genomsnittlig hyresintäkt på 85 000 kr per lägenhet innan Kungsbergets avdrag för provision.

Den nyproducerade lägenheten om 49 kvm har en bra planlösning där det finns totalt 6 bäddar samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Via hallen inkl. torkskåp finns ingång till ett duschrum och balkong finns i anslutning till vardagsrummet.

I anslutning till lägenheten på BRF Terrassen kommer det att uppföras en gemensamhetsbyggnad om 79 kvm med relaxavdelning inkl. bastu, tvättmaskin, torktumlare samt förråd och verkstad för cykel.

I köpeskillingen ingår nya monterade inventarier och husgeråd som är anpassat efter Kungsberget uthyrningskrav och allting är klart vid inflyttning.

Under säsongerna 2017-2019 ökade Kungsberget mest av alla skidorter i Sverige med +31%, +25% & +10% vad gäller antal gästnätter. Vintersäsongen 20/21 var Kungsbergets rekordår vad gäller skidgäster som hyr boenden. Kungsberget är Mälardalen & Stockholms närmaste skidort!

Kontakta Gustav på Fastighetsbyrån för mer information och bokning av lägenhet, varmt välkommen.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Gustav Björkman

Sandviken

Se detta objekt på mäklarens hemsida