Kungsberget

Hyllan E05 - Nedre Ängsv. 9

Hyllan E05, 4-6 bäddars, braskamin

1 450 000 sek

Gävleborgs län

 • BOYTA

  56 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2016
 • RUM

  3
 • MÅNADSKOSTNAD

  3589 SEK

Om bostaden

Bekymmerfritt ägande på Hyllan i Kungsberget som är en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina nettointäkter. Kungsberget är även en av Sveriges mest barnvänliga skidorter. Kungsberget inleder också en satsning på sommaraktiviteter under sommaren 2021 med bl.a. cykel, padel och vandringsleder.

Efter en säljsuccé under vintern för Hyllan A-C finns nu möjlighet att förvärva en exklusiv lägenhet på Hyllan D & E. Lägenheten har ett fantastiskt läge i Kungsberget med fin kvällssol från balkongen. Kungsberget planerar att västerut från balkongen att bygga ny backe och lift samt nytt boendeområde, Kungens By. Detta är ej beslutat av Kungsberget än men planerna ligger på att detta är klart till skidsäsongen 22/23.

Lägenheten har ett bra ski-in/ski-out läge och har även riktigt bra nettointäkter varje år. Det finns fyra elbilsladdare i föreningen tillsammans med Hyllan A-C.

Lägenheten har en bra planlösning där det finns 4 bäddar i två sovrum samt en bäddsoffa med 2 bäddar i vardagsrummet. Lägenheten säljs ink. alla inventarier och husgeråd. Lägenheten innehåller ett fullt utrustat kök som ansluter direkt till ett stort vardagsrum med stora fönsterpartier och braskamin. Lägenheten är utrustade med bastu och tillhörande dusch. Toalett, tvättmaskin och torkskåp finner du i ett separat utrymme direkt till höger i hallen. Till lägenheten ingår förråd för förvaring av skidor, pulkor m.m. Parkering finns i direkt anslutning till boendet samt kabel-TV/bredband i lägenheten.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Gustav Björkman

Sandviken

Se detta objekt på mäklarens hemsida