Kungsberget

Hyllan B03 - Nedre Ängsvägen 7

4+2 bäddars gavellägenhet & bastu

1 550 000 sek

Gävleborgs län

 • BOYTA

  56 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2014
 • RUM

  3
 • MÅNADSKOSTNAD

  4433 SEK

Om bostaden

Bekymmerfritt ägande på Hyllan i Kungsberget som är en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina nettointäkter. Lägenheterna vid Hyllan har ett av de bästa lägena i Kungsberget med fin vy över skidbackar och ner mot Ski Lodge. Det finns fyra elbilsladdare i föreningen.

Lägenheten har ett bra ski-in/ski-out läge och har även riktigt bra och stabila nettointäkter, de tre senaste åren om 100 000 kr per år (+/- 8%) efter Kungsbergets provision. Se mer under dokument och länkar enligt nedan.

Hyllan B03 har ett fantastiskt läge med fin vy från uteplatsen på entréplan. Lägenheten har en bra planlösning där det finns 4 bäddar i två sovrum samt en bäddsoffa med 2 bäddar i vardagsrummet. I försäljningen ingår alla inventarier och husgeråd som överensstämmer med Kungsbergets uthyrningsstandard. Lägenheten innehåller ett fullt utrustat kök som ansluter direkt till ett stort vardagsrum med stora fönsterpartier. Lägenheten är utrustad med bastu och tillhörande dusch. Toalett, tvättmaskin och torkskåp finner du i ett separat utrymme direkt till höger i hallen. Till lägenheten ingår förråd för förvaring av skidor, pulkor m.m. Parkering finns i direkt anslutning till boendet samt kabel-TV/bredband i lägenheten.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Gustav Björkman

Sandviken

Se detta objekt på mäklarens hemsida