Kungsberget

Backgläntan #17 - Alanittislingan 17A

Fint läge precis vid ny skidbacke

2 495 000 sek

Gävleborgs län

  • BOYTA

    77 kvm
  • RUM

    4
  • MÅNADSKOSTNAD

    3656 SEK

Om bostaden

Exklusiv 8-10 bäddars lägenhet om 77 kvm - genomgående golvvärme - entréplan med egen altan

Rymligt entrérum med generös och anpassningsbar förvaring, inbyggt torkskåp samt plats för tvättmaskin. Badrum med kaklade väggar, takdusch, tvättställ och bastu. Lounge för flexibel användning av spabad efter dagens aktiviteter. Allrum med kök och matplats med stora fönsterpartier och utgång till altan i västligt läge. Rumsdelande vägg med hyllor och etanolspis mellan matplats och vardagsrum. Extra wc-rum med handfat och wc.

Tre sovrum med många sovplatser och flexibel möblering samt förvaring. Inbyggda downlights samt skenor med spotlights. Vägglampa integrerad i spegel i badrum. Alla inventarier och husgeråd ingår i köpeskillingen och är anpassat för Kungsbergets uthyrningsstandard.

Granne med skidbacke och lift - Ski in/Ski out

Backgläntan #17 har ett av de allra bästa lägena vid BRF Backgläntan 1 med riktigt bra Ski-in/Ski-out läge precis bredvid nya Prinsbacken med lift. Lägenheten har bra intäkter om 71 514 kr efter Kungsbergets avdrag under perioden 230126 till 230410, se mer nedan under dokument och länkar.

Kreativ arkitektur och hotellkänsla

Backgläntan i Kungsberget är inte för alla. Det är arkitektritade lägenheter i två plan för dig som vill ha det där lilla extra när det kommer till kvalitet och design.

Här bor du i direkt anslutning till ny skidbacke och lift, nära till all service och ändå med ett rogivande lugn runt knuten. För oavsett om du njuter av berget på lagg, bräda eller två hjul så kommer du älska att komma hem till Backgläntan, bastun och eftersnacket på den egna altanen i med kvällssol.

Mälardalens närmaste skidort storsatsar på cykel

Det är lätt att förstå varför Kungsbergets antal gästnätter ökat mest i landet de senaste fem säsongerna. Med endast två timmar i bil från Stockholm/Mälardalen och mängder av spännande aktiviteter för hela familjen är ”Berget” ett perfekt resmål för långweekends. Det är en av anledningarna till att skidintresserade barnfamiljer vallfärdat hit i åratal och med de senaste årens storsatsning på cykling, både liftburen och cross-country, har områdets popularitet vuxit ytterligare.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Gustav Björkman

Sandviken

Se detta objekt på mäklarens hemsida