Kungsberget

Backgläntan #14 i Kungens By

Möjlighet till höga hyresintäkter

2 488 000 sek

Gävleborgs län

 • BOYTA

  77 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2022
 • RUM

  4
 • MÅNADSKOSTNAD

  3771 SEK

Om bostaden

Exklusiv 10 bäddars lägenhet om 77 kvm - genomgående golvvärme

Rymligt entrérum med generös och anpassningsbar förvaring, inbyggt torkskåp samt plats för tvättmaskin. Spa-del med badrum, bastu och lounge. Badrum med kaklade väggar, takdusch och tvättställ. Bastu med elaggregat och väggar i asp. Lounge för flexibel användning av spabad efter dagens aktiviteter. Allrum med öppen plan för kök och matplats samt egen takterrass om ca. 15 kvm en trappa upp. Rumsdelande vägg med hyllor och etanolspis mellan matplats och vardagsrum. En nyhet är att det nu även finns ett extra wc-rum med handfat och wc. Tre sovrum med många sovplatser och flexibel möblering samt snickeribyggd förvaring. Inbyggda downlights samt skenor med spotlights. Vägglampa integrerad i spegel i badrum.

Uthyrning av liknande lägenheter tidigare år i Kungsberget har inbringat 100-150 tusen kronor per år i intäkter vilket till stor del kan finansiera ditt ägande och din semester.

Granne med ny skidbacke och lift - Ski in/Ski out

BRF Backgläntan kommer att ha ett riktigt bra läge precis bredvid ny skidbacke och lift som blir klar till vintersäsongen 2022/2023. Den nya skidbacken och liften kommer att löpa mellan Hyllan D-E och BRF Backgläntan.

Kreativ arkitektur, hotellkänsla och gemensam takterrass.

Backgläntan i Kungsberget är inte för alla. Det är arkitektritade lägenheter i två plan för dig som vill ha det där lilla extra när det kommer till kvalitet och design.

Här bor du i direkt anslutning till nybyggd skidbacke och lift, nära till all service och ändå med ett rogivande lugn runt knuten. För oavsett om du njuter av berget på lagg, bräda eller två hjul så kommer du älska att komma hem till Backgläntan, bastun och eftersnacket på den gemensamma takterrassen med mäktig utsikt över Mälardalens närmaste skidort.

Mälardalens närmaste skidort storsatsar på cykel

Det är lätt att förstå varför Kungsbergets antal gästnätter ökat mest i landet de senaste fem säsongerna. Med endast två timmar i bil från Stockholm/Mälardalen och mängder av spännande aktiviteter för hela familjen är ”Berget” ett perfekt resmål för långweekends. Det är en av anledningarna till att skidintresserade barnfamiljer vallfärdat hit i åratal och med de senaste årens storsatsning på cykling, både liftburen och cross-country, har områdets popularitet vuxit ytterligare.

Kungsberget - Sveriges snabbast växande skidort

Under de sista fem vintersäsongerna har Kungsberget ökat mest av alla skidorter i Sverige. Vintersäsongen 21/22 ökade Kungsberget med hela 41% vad gäller bokade gästnätter jämfört med föregående år.

Byggstart

Byggstart påbörjades i mars 2022, se mer under dokument och länkar nedan: offentliggörande av byggstart. Inflyttning beräknas till december 2022.

www.backgläntan.se

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Gustav Björkman

Sandviken

Se detta objekt på mäklarens hemsida