Kungsberget

Alanittislingan 12D - Backgläntan #28

Möjlighet till höga hyresintäkter

1 798 000 sek

Gävleborgs län

  • BOYTA

    56 kvm
  • RUM

    3
  • MÅNADSKOSTNAD

    2659 SEK

Om bostaden

Avgiftsfritt* i 14 månader vid köp av lägenheten, 56 kvm i Backgläntan, innan midsommar 2023.

* Avgift till föreningen om maximalt 40 000 kr som bostadsutvecklaren står för.

Exklusiv 5 bäddars lägenhet om 56 kvm - genomgående golvvärme

Rymligt entrérum med generös och anpassningsbar förvaring, inbyggt torkskåp samt plats för tvättmaskin. Badrum med kaklade väggar, takdusch och tvättställ i direkt anslutning till bastu. Allrum med kök och matplats med stora fönsterpartier och fransk balkong. Rumsdelande vägg med hyllor och etanolspis mellan matplats och vardagsrum. Två sovrum med många sovplatser och flexibel möblering samt förvaring. Inbyggda downlights samt skenor med spotlights. Vägglampa integrerad i spegel i badrum.

Granne med ny skidbacke och lift - Ski in/Ski out

BRF Backgläntan har ett riktigt bra ski-in/Ski-out läge precis bredvid nya Prinsbacken och lift.

Kreativ arkitektur och hotellkänsla

Backgläntan i Kungsberget är inte för alla. Det är arkitektritade lägenheter i två plan för dig som vill ha det där lilla extra när det kommer till kvalitet och design.

Här bor du i direkt anslutning till nybyggd skidbacke och lift, nära till all service och ändå med ett rogivande lugn runt knuten. För oavsett om du njuter av berget på lagg, bräda eller två hjul så kommer du älska att komma hem till Backgläntan, bastun och eftersnacket på den egna takterrassen med mäktig utsikt över Mälardalens närmaste skidort.

Mälardalens närmaste skidort storsatsar på cykel

Det är lätt att förstå varför Kungsbergets antal gästnätter ökat mest i landet de senaste fem säsongerna. Med endast två timmar i bil från Stockholm/Mälardalen och mängder av spännande aktiviteter för hela familjen är ”Berget” ett perfekt resmål för långweekends. Det är en av anledningarna till att skidintresserade barnfamiljer vallfärdat hit i åratal och med de senaste årens storsatsning på cykling, både liftburen och cross-country, har områdets popularitet vuxit ytterligare.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Gustav Björkman

Sandviken

Se detta objekt på mäklarens hemsida