Rönninge

Hemtorpsvägen 12

11 995 000 sek

Stockholms län

 • BOYTA

  221 kvm
 • TOMT

  1899 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1939
 • RUM

  7

Om bostaden

Högt belägen familjevilla på en härlig natur- och trädgårdstomt med ljuvlig utsikt över sjön Flaten i Rönninge. Här bor du på en trivsamt mindre gata i ett lugnt och rogivande villaområde. Det mycket gedigna och smakfulla inredda huset har en spännande planlösning med mycket rymd och ljus. Man möts av en gedigen och mycket rymlig 2-plans villa med källare. På tomten finns även en fristående garagebyggnad med möjlighet att inreda en liten lgh ovanpå som har en egen ingång från trädgården. Perfekt för tonårsbarn eller långväga gäster. Det finns också ett inglasat orangeri med isolerade fönster, braskamin och en vidsträckt utsikt över sjön. Utanför orangeriet finns en terrass med glasfönster mot sjön, fiskdamm med vattenfall, stenad uteplats och bubbelpool. Tomten erbjuder inte bara den magnifika utsikten utan ger även maximalt utbyte av solen - oberoende av årstid. Här finns plats för den stora familjen att trivas och bo i.

Huset kan stoltsera med flera sociala sällskapsytor och många sovrum i två bostadsplan. Mycket stilfullt inrett med flera charmiga interiördetaljer bevarade. Modernt och påkostat kök som täcker alla behov med sin stilfulla inredning/utrustning.

Badrummen på vardera bostadsplan är renoverade med en lyxig och smakfull inredning/utrusning. Sjöutsikt mot sjön Flaten från flera rum samt delar av tomten.

Huset ligger i hjärtat av Rönninge vilket i övrigt är ett omtyckt och lugnt samhälle med välrenommerade skolor och förskolor samt bra serviceutbud där du även kan njuta av en slående vacker natur samt fina badplatser i både Uttran och Flaten. På vintern kan du snöra på dig långfärdsskridskorna eller skidorna för en tur på den plogade sjön, för att därefter hoppa ner i den värmande bubbelpoolen alternativt kura in sig framför brasan. För ett större utbud kan du med några minuters promenad ta pendeltåget till Stockholm City eller Södertälje. Med bil eller pendeltåg når du Stockholm City på 30 minuter.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Jeannette Mattsson

Kjell

Se detta objekt på mäklarens hemsida