Rättvik

Tina Macknäsvägen 5

4 950 000 sek

Dalarnas län

 • BOYTA

  100 kvm
 • TOMT

  700 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2001
 • RUM

  6

Om bostaden

Att hitta ett boende med Siljan som närmsta granne är mångas dröm. Nu förverkligar vi den drömmen genom att erbjuda ett boende, helt över det vanliga. Huset, som är byggt 2001, erbjuder två bostadsplan med fyra sovrum i bra storlek samt trevliga sällskapsrum med vedeldad kamin i ett centrerat läge i huset. Vidare finner vi badrummet och köket som är ljust och trevligt med matplats och utgång mot det inglasade uterummet där middagarna kan bli långa och många. Huset värms upp via bergvärme och tomten är lättskött och timmarna för gräsklippning räknas tidigt på ena handen. Använder du fastigheten som semesterboende är detta ett bra alternativ då skötseln på tomten är relativ enkel med bl.a. perenner som omfamnar huset. Att huset värms upp via bergvärme gör det ännu bekvämare att vistas här ifall huset faller ut som ett fritidshus.

Bilen parkeras i den dubbla carporten som är anpassad för husvagn eller för den delen en husbil. Intill carporten finns uthuslänga med redskapsbodar och vedförråd. Intill stranden finns en nyrenoverad brygga med möjlighet till båt -och badliv. Längre bort längs stranden mot Rättvik finns en allmän sandstrand om ni hellre föredrar det.

Till Rättvik är det bara ett fåtal minuter med bil där ni finner all tänkbar service. Rättvik har otroligt mycket att erbjuda för att vara en relativt liten ort. I centrum finns flera förskolor och Rättviksskolan samt Rättviks Gymnasium. Det rika friluftslivet består av motionsspår vid IK Jarls anläggning, simhall, bowlinghall, gymmet Koppjerk och golfbana samt Rättviks centrum. Sommartid finns det omåttligt populära Dalhalla som årligen lockar världsartister.

Varmt välkommen att anmäla er på visning av denna unika fastighet!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Johan Vikström

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida