Nösund

Flöjbergsvägen 7

8 995 000 sek

Västra Götalands län

  • BOYTA

    254 kvm
  • TOMT

    778 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2006

Om bostaden

Ståtligt och vackert står den välplanerade villan omgiven av bohuslänskt berg på höjden i Nösund. Med vyer som kittlar, möjligheter som lockar och solnedgångar som berör välkomnar vi er till Flöjbergsvägen 7; blotta 300 meter ifrån salta bad och ett samhälle som välkomnar med öppna armar. Ett samhälle som en gång i tiden varit Orusts centralort, sedermera ett fiskesamhälle med sillsalteri och trankokeri och som därefter blev en semesterort för sommargästerna som kom med ångbåt ifrån Göteborg för tångbad och pensionatsliv.

Det stannar nämligen inte där, att man som bosatt i Nösund får privilegiet att leva i denna prestigefulla miljö. Medlemmar i Nösunds föreningar har möjligheten att nyttja hela fem byggnader; Sjöstugan vid stranden av Lyresund, varmbadhuset med bastu och samlingslokal, två kallbadhus om varsin sida av viken - ett som lämpar sig för barnbad och ett med flera trampoliner - och magasinet ifrån 1800-talet som idag bl. a. huserar ett litet konstgalleri. För att göra bra bättre erbjuder närmiljön en tennisplan, Nösunds Värdshus med hotell och spa samt ljuvliga vandringsleder, ett rikt bestånd av ädla lövträd och en tystnad som idag är svårfunnet.

Hemma på Flöjbergsvägen 7 bjuder denna magnifika villa på en hisnande utsikt över samhälle och hav med musselodlingar och passerande båttrafik. På andra sidan sundet ser man Lyröns nordligaste delar som sedermera möter Sandvik, Edshultshall och Hälleviksstrand. Interiört finner ni en smakfullt designad interiör präglad av ljus och rymd; fönstersättningen är generös och takhöjden likaså - hela 7 meter på sina ställen.

Villan är minutiöst planerad och påkostad med goda förutsättningar för generationsboende eller uthyrning och kan delas upp i olika enheter där ni själva väljer att nyttja en eller flera samtidigt som ni kan kombinera det med uthyrning. Hyresintäkterna bidrar till driftskostnaderna och amorteringar. Möjligheterna är många i denna exklusiva villa om totalt 9 rum, 6 sovrum, 6 badrum, 5 uteplatser och bra uppställningsplats. Låt nyfikenheten locka och följ tystnaden och friheten till Nösund.

Ett måste att uppleva på plats!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Stephanie Wehage

Orust

Se detta objekt på mäklarens hemsida