Stora Mellösa

Östra Rynninge 863

3.000.000 kr

Boyta
76 kvm
Rum
3 rum
Tomt
4133 kvm
Byggnadsår
2007
Utgångspris
3.000.000

Nu har du chansen att köpa detta fantastiska året-runt-boende, endast 30 minuter från Örebro. Sjöutsikt över Hjälmarens glittrande vatten och brygga i full sol från morgon till kväll.

Här möts du av en trevlig entré som leder in till ett välkomnande hem i ett plan.
Det fina huset består av tre rum och kök och uppfördes 2007. Genomgående gott skick, med fina parkettgolv, braskamin och sjöutsikt från både sällskapsytor och sovrum. Det bebos idag permanent men går lika bra att nyttja som ett vackert och rogivande sommarboende. De fina, luftiga sällskapsytorna har öppet upp i nock, stora fina fönster ut mot trädgård och sjön och gott om plats för en rejäl soffa framför den värmande braskaminen. Rymlig matplats vid burspråk och även här har du utsikt mot vattnet. Stor tomt, om drygt 4 000 kvm, som omges av en vacker gärdesgård. En mycket fin rogivande trädgård med fina rabatter, uppvuxna träd och buskar och en böljande gräsmatta som leder ner till vattnet. Själva strandremsan och bryggan delas med en granne. Bryggan ligger i full sol från morgon till kväll när solen står som högst på himlen undet sommaren så här kan du njuta av både morgonkaffet och korka upp vinet till solnedgångens ljus.
Eget vatten och godkänt avlopp. Bilarna har gott om plats i bra dubbelgarage.

Mysigt lantligt läge med självplock på hallon endast en kort promenad bort. Dessutom cykelavstånd, med delvis uppmärkt cykelled, till ljuvliga Katrinelund Gästgiveri och Sjökrog – dit du även kan ta dig enkelt med båt. I skogarna runt omkring finns både trattkantareller och gula kantareller och ca 150 m in genom skogen finns badplats med liten sandstrand.
Välkommen på visning!

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Kajsa Hultman Fastighetsmäklare
Direkt:
0709-102609
kajsa.hultman@lansfast.se