Örebro

Kils-Nytorp 216

3 095 000 sek

Örebro län

 • BOYTA

  130 kvm
 • TOMT

  1925 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1937
 • RUM

  6

Om bostaden

Välkommen till Kils-Nytorp 216, ett fantastiskt hus som har genomgått omfattande renoveringar och nu erbjuder en stilfull och bekväm livsstil i en avskild och naturskön miljö. Med närheten till Örebro centrum på endast 25 minuters avstånd, är detta boende perfekt för dig som vill ha det bästa av både stadsliv och lantlig idyll.

Detta rymliga hus, tillsammans med det separat belägna gästhuset, erbjuder gott om plats för den stora familjen. Med totalt 6 rum, varav 5 sovrum, finns det gott om utrymme för alla. De moderna ytskikten och de välvalda materialen ger huset en fräsch och inbjudande atmosfär som kommer att få dig att känna dig hemma från första stund.

Tomten är vackert inramad och erbjuder enastående utsikt och närhet till naturen. Här kan du njuta av vackra promenadstråk och Kilsbergen inom räckhåll, perfekt för den naturälskare som uppskattar friluftsliv. På husets altan, som fångar både morgon- och kvällssol, kan du koppla av och lyssna på fågelkvitter medan du njuter av den fridfulla omgivningen.

För den som älskar att umgås finns gästhuset i en separat byggnad, perfekt för att välkomna vänner och familj på besök. Där finns även möjlighet att skapa ett tonårsrum.

Detta boende erbjuder även moderna bekvämligheter, inklusive fiberanslutning för snabb internetuppkoppling. Huset har genomgått omfattande renoveringar och är i utmärkt skick. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en stilfull och bekväm livsstil.

För förvaring och extra utrymme finns förrådsbyggnader på tomten, perfekta för att hålla ordning och förvara verktyg och utrustning.

Kort sagt, Kils-Nytorp 216 erbjuder ett drömboende för den som söker avskildhet, närhet till naturen och samtidigt vill ha bekvämligheten av närhet till Örebro centrum. Det är en sällsynt möjlighet att få bo i ett så välrenoverat och omsorgsfullt utformat hus med en unik lantlig atmosfär.

Missade inte chansen att skapa ditt drömhem i denna fantastiska miljö. Kontakta Dino Dobric för att boka en visning och upptäck allt det här underbara huset har att erbjuda!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Dino Dobric

Lejons

Se detta objekt på mäklarens hemsida