Hallsberg

Tunbostrandsvägen 36

3.500.000 kr

Tomt
48264 kvm
Utgångspris
3.500.000

Sommarfastighet med sjötomt och fiskevatten

Välkommen till Tunbo vid Tisaren!
Här finns nu möjligheten till denna unika fastighet med både sjötomt, vattenareal, fiskevatten och skog. Fastigheten är på ca 4,8 ha och har ett nästintill ostört läge näst sist in i området.
Tomten är plana gräsytor som inbjuder till sommarlekar, planteringar eller ev nybyggnation.
I dag finns det ett hus som mest har använts till fritidsboende, stugan har en härlig känsla av både gammalt och nytt, här går det att njuta många och långa dagar. Kök ,wc och storstuga finns på nedre plan och en trappa upp har man två sovrum samt badrum med wc. På framsidan av stugan har man byggt ett altandäck och härifrån får man en skymt av Tisaren. När gästerna kommer har de tillgång till gäststugan med plats för flera bäddar. Här finns det gott om plats att umgås.
Även nere vid sjökanten finns det en sjöstuga med plats för umgänge eller övernattning. I sjöstugan finns det bastu och med några steg tar man sig ett dopp i Tisaren. Rakt ut från strandkanten har man eget vatten område, ej area uppmätt se karta. Fiskevattnet som ingår ger en unik chans i Tisaren med rätt till egen fiskerätt. Tisaren är en fiskrik sjö där du bl.a. kan fånga gös, abborre, gädda och signalkräftor. Nere vid stranden och den lilla udden finns det en brygga. Nere vid sjön är det ett fantastiskt läge och utsikt över Tisaren.

Välkommen på visning!

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Åsa Andersson Mäklare
Telefon:
+46733175848
Direkt:
+4658314030
asa.askersund@svenskfast.se