ASKERSUND

Tikanäs

995.000 kr

Tomt
803 kvm
Utgångspris
995.000

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva en högt belägen tomt med utsikt över norra Vätterns skärgård. Här erbjuds ni en av områdets vassaste tomter där ni har möjlighet att bygga ert egna drömhus med Mälarvillan som husleverantör. Området är under uppbyggnad och för dig som är intresserad finns en brygga med plats för båten, perfekt för dagsutflykter till sjöss. Vättern har en vacker skärgårdsmiljö och här kan du både ta dig in mot Askersund och viken vid Åmmeberg där både restaurang, padelbanor och 18-håls golfbana finns. I Norra Vättern finns dessutom goda förutsättningar för sportfiske.

Här har ni en högt belägen tomt med bekvämt avstånd till Askersund. Vatten och avlopp samt väg via samfällighet, ingen anslutningsavgift till va-nätet som ligger vid tomtgräns.

Tikanäs är beläget ca 10 minuters bilfärd från Askersund där de flesta bekvämligheter såsom barnomsorg skola, gym, matbutiker, restauranger och bränslestation finns. Staden erbjuder även padelbanor, strandpromenad, barnens ö och hotell.

Välkomna att kontakta Lejons Mäkleri för mer information. Vi samarbetar med Mälarvillan för att din dröm om en bostad i Tikanäs ska bli verklighet!

broker-image

Ansvarig Mäklare

Charlotte Björkgren Registrerad fastighetsmäklare
Telefon:
070-8882995
Direkt:
0708882995
charlotte@lejonsmakleri.se