Södra Lyckevägen 10

1.495.000 kr

Tomt
1532 kvm
Utgångspris
1.495.000

Välkommen till denna tomt om 1 532 kvm i populära Harge med möjlighet att bygga ditt drömhus!
Här finns nu möjligheten att förvärva en av områdets bästa tomter.
Här bor du med utsikt över vattnet och med gångavstånd till stranden, bad- och båtbryggor.
Fastigheten har el, fiber, kommunalt vatten och avlopp draget fram till tomtgräns redo att anslutas.

Tomten är på 1532 kvm där det är står enligt detaljplanen att 20% av fastigheten får bebyggas.

Vid norra änden på Vättern finner man en av Sveriges finaste insjöstränder.
Här finns en lång barnvänlig sandstrand med härligt klart vatten och massvis med aktiviteter omgiven av Norra Vätterns storslagna natur. Långgrund strand med hopptorn och badbrygga i anslutning samt möjlighet att kunna bada från klipporna.
Harge uddar erbjuder även fina promenadstråk där man kan promenera längst vattnet med känsla av urskog med höga tallar och slingrande stigar kan upplevas.

Området:
Harge Bad & Camping är en familjecamping som erbjuder såväl camping som stugvistelse samt poolområde.
Här finns servicebutik, minigolf, spelhall, hoppkudde, bike bana, trampbilar samt fler aktiviteter för barnen.
Några minuters promenad från campingen finns badet med tempererade pooler med vattenrutschbana för de som inte vill bada i Vättern samt servicebutik, restaurang och gatukök.

Närhet till Motala, Askersund och Åmmeberg:

Motala som kallas Östergötlands sjöstad eller Göta Kanals huvudstad. I Motala har du alltid nära till aktiviteter och nöjen som har med vatten att göra och är 3 mil från Harge. Men det finns fler saker att njuta av än att sola, segla, fiska, vindsurfa, bygga sandslott eller jogga på kilometerlånga stränder. På land finns fina utflyktsmål, butiker med bra utbud, bygghandel, ICA Maxi. Allt i serviceväg du behöver finns i Motala.

Cirka 1 mil från Harge når man Åmmeberg där de finns en populär golfbana med restaurang, paddelbana, båthamn, affärer och caféer.

Askersund är en mysig skärgårdsstad med gammal fin bebyggelse och ett spännande hamnområde. Här finns ICA-butik, vårdcentral, tandläkare, systembolag, banker, blomsterhandel, apotek, restauranger, olearys med bowling och mysiga caféer.

Välkommen att kontakta Emelie via mail: emelie@lejonsmakleri.se eller på telefon: 073-0355761 för en visning eller för mer information.

broker-image

Ansvarig Mäklare

Emelie Berglind Fastighetsmäklare
Direkt:
073-035 57 61
emelie@lejonsmakleri.se