Motala

Forsanäsvägen 54

4.250.000 kr

Boyta
211 kvm
Biyta
21 kvm
Rum
6 rum
Tomt
1451 kvm
Byggnadsår
2012
Utgångspris
4.250.000

Exklusivt fritidsboende eller förstklassigt permanentboende? Välj själv! Båda beskrivningarna passar lika bra på detta underbara ställe med en fantastisk utsikt över Vättern.
Arkitektritad hus från 2012 med generösa ytor och stor rymd med 5 meter i takhöjd. Genomgående smakfulla och högklassiga materialval. Två altaner och en balkong, samtliga är väl tilltagna och fångar alla väderstreck.
Souterrängplan med sov/arbetsrum, relaxrum med jaccuzzi, tvätt/klädvård och integrerat och isolerat garage med vattenburen golvvärme.
Entréplan med generösa och luftiga sällskapsytor tillsammans med eldstad och platsbyggt och stilrent kök, tre sovrum och helkaklat badrum i separat avdelning samt gäst-WC. Fönsterpartierna är väl tilltagna med en magnifik utsikt mot sjön.

Huset, inklusive garage, värms upp av energieffektiv bergvärme för en extremt låg driftkostnad. Energideklaration och besiktning finns.
Det är cirka 100 meter till föreningens gemensamma sandstrand där det också finns brygga med båtplatser och en vedeldad bastu. Båtplats finns.
Omgivningen består av vacker natur, bär- och svampskogar och norra Vätterns unika skärgård med fantastiska badvikar och öar.

Välkommen att njuta av detta fantastiska ställe som ger oanade möjligheter!

broker-image

Ansvarig Mäklare

Erik Lejon Registrerad fastighetsmäklare
Direkt:
0709992990
erik@lejonsmakleri.se