HAMMAR

Bastedalen Vättersborg 106

5.500.000 kr

Boyta
160 kvm
Rum
6 rum
Tomt
1815 kvm
Byggnadsår
2005
Utgångspris
5.500.000

Nu har du chansen att köpa detta fantastiska hus med sjöutsikt över Vätterns glittrande vatten med uppvuxen och solig trädgård. Beläget endast 6 mil från Örebro.
Här möts du av en trevlig entré som leder in till ett välkomnande hem i ett och ett halvt plan.
Det fina huset består av sex rum och kök och uppfördes 2005. Genomgående gott skick, braskamin och sjöutsikt från både sällskapsytor och sovrum. De fina, luftiga sällskapsytorna har öppet upp i nock, stora fina fönster ut mot trädgård och sjön och gott om plats för en rejäl soffa framför den värmande öppna spisen. Rymlig matplats fönster i tre väderstreck och utsikt mot vattnet. Stor tomt, om drygt 1815 kvm, som omges av en vacker lugnande miljö. En mycket fin rogivande trädgård med växthus, fina rabatter, uppvuxna träd, buskar och en böljande gräsmatta som leder blickarna ner till vattnet. Huset ligger i full sol från morgon till kväll här kan du njuta av både morgonkaffet och korka upp vinet till solnedgångens ljus.
Bilarna har gott om plats i garage och på garageuppfart.

Mysigt lantligt läge med självplock av bär och svamp endast en kort promenad bort. Dessutom cykelavstånd, med delvis uppmärkt cykelled, in till Askersund – dit du även kan ta dig enkelt med båt. I skogarna runt omkring finns både trattkantareller och gula kantareller.

Välkommen att trivas i Vätterns norra skärgård!

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Mattias Lindmark Fastighetsmäklare
Direkt:
0700-383600
mattias.lindmark@lansfast.se