Sorunda

Sandvik strandväg 25

Varmt välkomna till en västervänd strandtomt 50 min från Stockholms City - välvårdat fritidshus på ett ypperligt läge i ett populärt område på Lisö

4 850 000 sek

Stockholms län

 • BOYTA

  60 kvm
 • TOMT

  3484 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1960
 • RUM

  3

Om bostaden

Varmt välkomna till en västervänd strandtomt 50 min från Stockholms City - välvårdat fritidshus på ett ypperligt läge i ett populärt område på Lisö.

Charmigt, smakfullt och renoverat fritidshus med öppen spis och bad i direkt anslutning till fastigheten. Möjlig båtplats på samfälld brygga precis utanför dörren. Inventarier och husgeråd ingår i detta köp, så här är det bara att flytta in! På denna rymliga tomt finns en plan gräsyta för boll och lek, gästhus med ett litet pentry och våningssängar. Förråd med snickarboa som har fin sjöutsikt, här kan du stå och hamra och spika samtidigt som du blickar ut över den rogivande omgivningen. Intill förrådet finns ett stiligt utedass med kompostering utanför. I området finns gemensamma bryggor, sandstränder och klippbad, promenadstigar och grönområden. Fiskevatten tillhör området. Restid med bil ca ca 50 min från stan.

Vi befinner oss på Lisö - Sandvik som ligger inbäddat i härlig skärgårdsgrönska med avskiljande, inlandsisslipade bergknallar och med nära kontakt till utfart mot Östersjön. Omgivningarna bjuder på oändliga naturupplevelser, löpvägar samt skogar för bär- och svampplockning och mycket annat. Många möjliga utflyktsmål med egen båt såsom Trosa, Tullgarn, Ankarudden, Landsort, Skanssundet, Askö, Nynäshamn.

Kommunala färdmedel går också bra. Med pendeltåg till Ösmo och buss till Sandvik.

Överlåtelsebesiktning finns!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Jeannette Mattsson

Kjell

Se detta objekt på mäklarens hemsida