Sorunda

Lundvivevägen 10

Strandnära och idylliskt beläget fritidshus med stor altan vid Skärlinge by - Lisö. Solig tomt, nära till bad och båtplats samt SL-buss

1 995 000 sek

Stockholms län

 • BOYTA

  50 kvm
 • TOMT

  520 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1968
 • RUM

  4

Om bostaden

I skärgårdsparadiset Skärlinge By - Lisö endast knappt 1 timme från Sthlm erbjuds detta strandnära och idylliskt belägna fritidshus. Solig och barnvänlig tomt om 520 m² med fina gräsytor perfekt för lek och umgänge. Här finns lugnet och det havsnära läget erbjuder en livskvalité utöver det vanliga. Den stora altanen som är sammanbyggd med gästhuset blir en naturlig sällskapsplats under vår, sommar och höst. På promenadavstånd nås härliga bad, båtplats och SL-buss. 200 m till lekplatsen med fotbollsplan, gungor, bouleplan m.m.. Från tomtgräns mot allmänningen finns det en stig som leder till lekplatsen som barnen tycker är spännande att gå. Föreningen anordnar årligen midsommarfirande, valborg och en rad olika aktiviteter. På området finns Frönästorpet som är en all-aktivitetslokal som du som medlem kan låna. I området finns även tvättstuga att låna.

Huvudbyggnad om 50 m² med luftig planlösning samt bra ljusinsläpp. 4 rum och kök varav 3 sovrum. Genom hallen kommer du fram till ett stort vardagsrum som i kombination med matplatsen och köket ger härliga ytor och inbjuder till matlagning och avslappnad samvaro med familj och vänner. Harmonisk fönstersättning erbjuder ett härligt ljusinsläpp och rymd. Utgång till altan där sköna grill och sommarkvällar kan avnjutas. Lantligt och praktiskt planerat kök. Vakuumspolande toalett. Samfälld vatten och avloppsanläggning. Gästhus med sammanbyggd altan skapar en enhetlig känsla. Förrådsbyggnad.

Ett besök hit för att uppleva denna plats kan rekommenderas, ett paradis i skärgården med direkt närhet till bad, båtplats, buss och det levande skärgårdslandskapet. 20 minuter med bil till affär i Sorunda.

Lisö är en halvö i sydvästra delen av Nynäshamns kommun. Den långsmala halvön är cirka elva kilometer lång i nord-sydlig riktning och begränsas i öster av Fållnäsviken och i väster av Svärdsfjärden. Till Nynäshamn tar det ca 30 minuter med dess utbud av butiker, restauranger, bio och kommunal service. Skärlinge by består av 273 fritidshus.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Johan Sällström

Kjell

Se detta objekt på mäklarens hemsida