Nyköping

Vibäck 10

19 990 000 sek

Södermanlands län

  • TOMT

    15220 kvm

Om bostaden

Vibäck sommarhem är nu till salu. Nu finns möjlighet att förvärva denna fina skärgårdsfastighet med sitt exklusiva läge vid vägs ände och utan grannar/insyn. På fastigheten finns totalt 10 bostadshus varav en huvudbyggnad om ca 400 kvm. Totalt ca 687 kvm boyta och 72 bäddar. Flera av husen har badrum med dusch och wc och för övriga finns en servicebyggnad med toaletter, duschar samt tvättstuga.

Fastigheten ägs av SSAB men företaget har lånat ut fastigheten till IF Metall Järnbruksklubben i Oxelösund som har drivit semesterhemsverksamhet på anläggningen.

Fastigheten omfattar 15.220 kvm vilket till största delen är fina gräsytor ner till den egna sandstranden och bryggan som har plats för många båtar och är en fin badbrygga. I viken ingår även ytterligare en brygga som ligger med servitutsrätt, här finns ytterligare båtplatser att nyttja eller hyra ut. Här finns godkänd avloppsanläggning för att bedriva verksamhet.

Vibäck har ett skyddat läge i Marsvikens mynning med öppet hav runt udden. Fastigheten kan nyttjas privat eller i verksamhet och är idag taxerad som hyrsenhet, detta kan ändras om man så önskar. Fastigheten kan förvärvas av juridisk person.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Håkan Thelin

SkandiaMäklarna

Se detta objekt på mäklarens hemsida