Norrtälje

Vigelsjövägen 15B

1 895 000 sek

Stockholms län

  • BOYTA

    83.5 kvm
  • RUM

    4

Om bostaden

Det är inte varje dag man får chansen att förvärva en av de välplanerade 4:orna i omtyckta Brf Riddarsporren. Lägenheten har dessutom en uthyrningsdel med två sovrum, hall samt wc-rum.

Lägenheten befinner sig högst upp i lägenhetshuset och har en underbar utsikt från balkongen i söderläge. Här finns totalt tre sovrum, stort vardagsrum med parkettgolv, modernt kök med utgång till balkongen och plats för matbord åt 4-6 personer, badrum, wc-rum samt en rymlig hall med bra förvaring. Ytskikten är i gott skick och här finns bekvämligheter som t.ex. tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.

Brf Riddarsporren är en gammal stabil förening med mycket god ekonomi vilket är en stor fördel för dig som värdesätter trygghet i en orolig tid. Bostaden passar utmärkt för personer i alla åldrar och i föreningen över lag bor allt från singelhushåll och barnfamiljer till äldre pensionärer. Hela Vigelsjö är ett populärt bostadsområde i Norrtälje Stad tack vare sitt naturnära läge med många möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lommarbadet som är en kommunal badplats med kiosk och vattenrutschkana sommartid, el-ljusspår, fina promenadstråk, fotbollsplan och en behaglig promenadsträcka in till Norrtäljes stadskärna där all tänkbar service finns. I området finns även skolor, förskolor och en populär hundrastgård.

Välkommen på visning!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Lucas Eriksson

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida