Norrtälje

Björnösund södra 5A

1 200 000 sek

Stockholms län

  • TOMT

    2348 kvm

Om bostaden

Nu finns det möjlighet att förvärva en tomt med trevligt läge i populära Björnösund. Här kan man skapa sitt drömboende vilket kan vara såväl fritids- som permanentbostad.

Den fina tomten är i dagsläget en skogstomt med soligt läge. Här finns alla möjligheter att förverkliga sina drömmar om att någon gång i livet kunna ha en egen pool eller badtunna. Dessutom kanske en bastu lockar eller ett utekök där något gott från grillen serveras en ljus, ljummen sommarkväll. En blåbärspaj till eftermiddagskaffet med blåbär från tomten är en lyx att njuta av veckans alla dagar. På tomten finns även lingon och smultron och skogarna runtomkring är ett lystmäte för svampälskaren.

Tomten har ett trevligt och lättillgängligt läge med endast 500 meter till fin och välordnad bad- och båtplats i Södra hamnen. Möjlighet att hyra båtplats finns i Södra och Norra hamnen inom området och till dessa är det separat kö. Båtplats kostar för närvarande 600 kr/år.

Fastigheten har vattenförsörjning från borrad brunn på grannfastigheten via servitut. Avlopp får nästa ägare ombesörja. El finns till tomtgräns.

Välkomna att åka till Björnösund på egen hand för att titta på tomten och strosa runt i de vackra omgivningarna. Ta med er picknick, välj en av alla mysiga platser att slå er ner på och njut av den fina utsikten.

Björnösund bjuder på närhet till havet, härlig natur och charmig skärgårdsmiljö. Här finns möjlighet till promenader längs med grusvägar och skogsstråk. Runt om finns det ett flertal härliga badplatser, klipphällar och mysiga vikar som är lämpliga för havsbad, sol och avkoppling. Trevlig livsmedelsaffär i Vreta endast 5 min med bil. Här finns också pizzeria samt drivmedel. Norrtälje ligger enbart 15 minuter bort där ett större utbud av service finns.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Maria Lindgren

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida