Hallstavik

Aspvägen 11

Välhållen och nyrenoverad villa i 3-plan. Härligt entréplan med en rymlig avdelning som med fördel kan användas för företagare/generationsboende

3 800 000 sek

Stockholms län

  • BOYTA

    163 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1957

Om bostaden

En unik oas i Hallstavik! En känsla av harmoni och lugn infinner sig när du kliver in i denna helrenoverade villa i 3-plan. Här finns allt du behöver för att vara tillfreds. Stor stenlagd plan som nås via grindar där även ett fristående garage är placerat. Härligt entréplan med svart klinkergolv och ett utrymme med två stora rum rum som med fördel kan användas för företagare att jobba hemifrån eller som gillestuga/generationsboende/tonårsrum. På detta plan finns också en tvättstuga med duschkabin som även innehåller Ångbastufunktion, ytterligare finns en vanlig bastu intill, även detta utrymme är helkaklat.

En trappa upp finns kök och allrum i en harmonisk sammansättning med ljusflöde genom de stora fönstren och gott om plats för umgänge. Vitt klinkergolv och vit köksinredning med bra arbetsytor. Härifrån nås den fantastiska utemiljön i form av stort trädäck i insynsskyddat läge. Här finns spabad, gott om plats för möblemang varav en del är under tak. Från altanen nås trädgården På övervåningen finns två bra sovrum, helkaklat badrum samt underbar balkong med sol hela dagen. Två luftvärmepumpar finns installerade för uppvärmning. Ogenerad tomt med högt läge, gräsytor och planteringar. Nära busshållsplats som tar dig vidare till Norrtälje eller Uppsala. Härliga natur och strövområden i närheten. Ca 500 m till centrum, närmaste affär ca 250 m.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Pernilla Ekestolpe

SkandiaMäklarna

Se detta objekt på mäklarens hemsida