Grisslehamn

Stäpelmossevägen 5

475 000 sek

Stockholms län

  • TOMT

    2804 kvm

Om bostaden

Nu finns det möjlighet att förvärva en tomt med trevligt läge på skärgårdsidyllen Singö. Här kan man skapa sitt drömboende vilket kan vara såväl fritids- som permanentbostad.

Den fina tomten är i dagsläget en skogstomt med soligt läge. Här finns alla möjligheter att förverkliga sina drömmar om att någon gång i livet kunna ha en egen pool eller badtunna. Dessutom kanske en bastu lockar eller ett utekök där något gott från grillen serveras en ljus, ljummen sommarkväll.

Tomten har ett trevligt och lättillgängligt läge med endast tio minuters promenad till havet. Runt omkring tomten finns ängar, skog och en sommarbostad. Goda bussförbindelser till/från Norrtälje endast 500 meter från tomtgränsen.

El finns draget till tomtgränsen samt egen borrad brunn finns på tomten. Avlopp får nästa ägare ombesörja.

Välkomna att åka till Singö på egen hand för att titta på tomten och strosa runt i de vackra omgivningarna. Ta med er picknick, välj en av alla fina platser att slå er ner på och njut av den magnifika utsikten.

Området bjuder på närhet till havet, orörd skärgårdsmiljö och härlig natur. Runt om på Singö finns det ett flertal härliga klipphällar som är lämpliga för havsbad, sol och avkoppling. Fin livsmedelsaffär, Singö kyrka och Singö Choklad med kaffeservering finns inom 10 min med bil från fastigheten.

På Singö finns det även skärgårdsslöjd, camping/stugor, bad, båtuthyrning och fiske. Se Svartklubbens fyr, sjöbodarna i Backbyn och Singö träkyrka från 1753. Singö är vackert beläget med Singöfjärden i väster och Ålands hav i öster. Längst ute i öst mot öppna havet ligger Understen med Understens fyr. Understen är den nordligaste punkten i Stockholms län och ligger där Ålands hav övergår i Södra Kvarken. Singö är cirka 25 km² stor vilket gör den till Sveriges 36:e största ö till ytan.

Endast 1,5 mil till charmiga Grisslehamn med utbud av restauranger, caféer, fiskaffärer och aktiviteter såsom hotell Havsbaden med Sveriges största spa-anläggning och Eckerölinjen för dagsutflykter till Åland. Här finns även en dansbana och en marina med småbåtshamn.

Varmt välkommen till Singö!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Namn

Epost

Telefon (Frivilligt)

Fråga eller kommentar (Frivilligt)

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Maria Lindgren

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida
Bostadssajten med sjö- och fjällnära bostäder

Här listas allt ifrån flådiga villor vid kusten till en röd sommarstuga vid en insjö du inte kan namnet på.

Den gemensamma faktorn för alla objekt? Närheten till det böljande blå eller det vita guldet.