Gräddö

Svaluddsvägen 8

4 995 000 sek

Stockholms län

 • BOYTA

  119 kvm
 • TOMT

  2391 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1968
 • RUM

  6

Om bostaden

Välkommen till denna permanentvilla, i underbara skärgårdssamhället Gräddö!

På Svaluddsvägen 8 bor du i direkt närhet till havet, båtplats och badstränder. Du har egen båtplats och badstrand via servitut på Svaludden. Du har promenadavstånd till åretrunt öppen ICA-butik, pizzeria, marina, caféer, minigolf och mycket annat som just Gräddö har att erbjuda.

Här möts du av en fin och välskött 1 ½ plans villa på hela 119 kvm som står på en stor och plan trädgårdstomt om 2 391 kvm, men det även finns en liten bergsknalle där det tjusiga lusthuset står med sol från morgon till kväll. Tomten gränsar mestadels mot grönområden med få grannar.

Entréplan erbjuder två stora sovrum, vardagsrum med dörr ut till altanen i sydväst, kontorsutrymme under trappen som går upp till övre plan, WC-rum, kök, pannrum samt tvättstuga. I tvättstugan finns en extra golvbrunn i ena hörnet, om man t.ex. vill installera en duschkabin. På samma plan i anslutning till huset finns också en stor garagedel som idag nyttjas som förvaringsutrymme, samt en snickarbod.

Övre plan fördelar sig på två rymliga sovrum, stort sällskapsrum med mycket bra ytor för lek och spel, samt ett badrum med både dusch och badkar.

Samtliga fyra sovrum rymmer dubbelsäng. Vill man få till ett extra sovrum kan man med enkla medel ordna det och ta yta av sällskapsrummet på övre plan.

Detta är ett optimalt fritidshus för stora familjen, men går lika bra att nyttja permanent. Här finns bekvämligheter som kommunalt vatten/avlopp, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin mm.

Huset erbjuder altan i sydost & sydväst vilket ger dig sol från morgon till kväll. På tomten finns även en carport med plats för stor bil och ett rum för förvaring, samt ett gästhus som rymmer dubbelsäng.

Huvudbyggnaden erbjuder härliga sociala ytor, med massa utrymme för sommarens olika aktiviteter. Gräddö är ett fantastiskt samhälle både på sommaren och vintern, men kanske lite guldkant under just sommaren med anledning till alla aktiviteter och dess vackra badstränder. Faciliteter som förskola, ICA-nära och pizzeria som har öppet året runt gör detta till ett perfekt boende året runt. Buss 631 (Busshållplats Gräddö torg, ca. 240 m från fastigheten) tar dig in till Norrtälje, där det sedan finns goda kommunikationer vidare. Det går också bra att ta bilen in till Norrtälje för att sedan ta bussen vidare. Gräddö erbjuder flertalet caféer, restauranger, minigolf, kajakuthyrning, camping. Ja, helt enkelt finns det något för alla. Samtorps gård ligger endast fem minuter med bil från fastigheten och där erbjuds det aktiviteter från både barn och vuxna. Vad sägs som viltsafari? Eller kanske en kväll med livemusik?

Du har endast 300-400 m promenad till båtplats, badplats, ICA och Gräddö marina!

Välkommen med din visningsanmälan!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Lucas Eriksson

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida