Blidö

Förängsudden 113

3 995 000 sek

Stockholms län

 • BOYTA

  72 kvm
 • TOMT

  4520 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1928
 • RUM

  2

Om bostaden

Välkommen till Förängsudden 113 samt Blidö 1:746 på solens ö, Blidö! En unik chans att förvärva dessa två havsnära fastigheter i vacker skärgårdsnatur med endast fem minuters promenad till bad- och båtplats!

Fastigheterna ligger bredvid varandra och säljs tillsammans. Den ena fastigheten, Förängsudden 113, har en

4520 kvm stor natur- och trädgårdstomt och är bebyggd med ett bostadshus, gäststuga och garage. Den andra fastigheten, Blidö 1:746, är en naturtomt om 5139 kvm och är bebyggd med en lada.

Förängsudden 113 har ett charmigt hus från 1928 som är väl omhändertaget och har renoverats och byggts ut till ca 72 kvm på entréplan. Det finns även en tillbyggd övervåning som behöver omvårdnad för att färdigställas.

I samband med utbyggnaden fick huset en källare, med ingång utifrån, där det finns plats för förvaring av t ex trädgårdsredskap.

På fastigheten finns även en gäststuga från 20-talet som har renoverats under åren. Gäststugan har ett pentry samt mat- och sovplats. Under gäststugan finns en fin jordkällare för förvaring av t ex saft och sylt.

På tomten finns också ett garage som byggdes i samband med att huvudbyggnaden byggdes ut.

Fantastisk, uppväxt natur- och trädgårdstomt med stora odlingsmöjligheter. Här finns vackra rosor, stora rhododendron och väldoftande syrener och pioner. Fruktträd och bärbuskar finns att njuta av såsom äpplen, päron, plommon, vinbär, krusbär och vindruvor!

Bostadshuset har en trevlig uteplats, delvis under tak i härligt söderläge. Här kan sommarhalvårets alla måltider intas! Njut av härliga frukt- och bärpajer från egen skörd och koppla av under ljumma sommarkvällar med något gott från grillen.

Med endast fem minuters promenad till havet är det enkelt att ta sig ett svalkande dopp eller ro ut med båten från den egna båtplatsen. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med trevliga promenadmiljöer och skogen med dess närhet lockar med mysiga bär- och svamputflykter .

Från färjeläget på Blidö är det ca 7,5 km till fastigheterna och utmed vägen, ca 1,5 km från färjeläget, finner man den populära och välsorterade matbutiken Ica Blidö. Busshållplats finns ca 10-15 minuters promenad till/från fastigheten med direktbuss till/från Norrtälje.

Varmt välkommen på visning till solens ö och dessa fastigheter som bjuder på möjligheten att skapa ert drömboende i lantlig miljö med närhet till havet!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Namn

Epost

Telefon (Frivilligt)

Fråga eller kommentar (Frivilligt)

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Maria Lindgren

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida
Bostadssajten med sjö- och fjällnära bostäder

Här listas allt ifrån flådiga villor vid kusten till en röd sommarstuga vid en insjö du inte kan namnet på.

Den gemensamma faktorn för alla objekt? Närheten till det böljande blå eller det vita guldet.