Bergshamra

Höjdpunktsvägen 2

2 495 000 sek

Stockholms län

  • BOYTA

    60 kvm
  • TOMT

    2051 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1970

Om bostaden

Välkommen till detta supercharmiga och fräscha fritidshus med en underbar trädgård och närhet till både bad och natur! Här i ett sjönära läge i populära Sjöändan i Bergshamra söder om Norrtälje ligger detta vinterbonade och smakfullt renoverade hus i ett högt och fritt läge. Husets fasad har nyligen målats om, och på tomten finns även två gäststugor, varav en med källare där du finner både en verkstad samt matkällare.

Med naturen inpå knuten bäddas huset in i grönska och ger dig den där sommaren du aldrig glömmer då du vilar utomhus efter ett svalkande bad nere i Länna Kyrksjö, vilken du når på bara några minuters promenad. Huset har en väldisponerad planlösning och erbjuder två sovrum, vardagsrum och kök i nära och öppen anslutning, duschrum, en inglasad altan samt en superfin öppen och solig altan i högt läge där det finns ett gediget utekök med både gasolgrill och dryckeskyl. Här på altanen njuter du av ditt morgonkaffe och när kvällen kryper inpå dukar du upp för härliga middagar med vänner och familj i den fina pergolan precis intill försedd med infravärme. På tomten finns även ett öppet trädäck i skogsgläntan - perfekt placerad för att kunna krama ur det allra sista av solens strålar även framåt småtimmarna.

Huset har renoverats genomgående med nya golv, tapeter, ny kyl/frys samt målade köksluckor med nya beslag. I vardagsrummet finns en murad öppen spis och här befinner du dig i ett högt och fritt läge - helt utan insyn. I anslutning till vardagsrummet finns även en inglasad veranda och härifrån nås också en mulltoa.

Rymlig, välskött och härlig tomt om 2 051 kvm i lummigt och insynsskyddat läge och med gott om plats för lek och spel. Trevlig samfällighetsförening där fiske ingår samt möjlighet att hyra båtplats. Till Bergshamra samhälle är det ca 4 km där det finns en välsorterad livsmedelsaffär, en pizzeria, vårdcentral samt skola. Sjöändan ligger endast 50 min med bil från Stockholm och 20 min från Norrtälje.

Till Sjöändan når inget trafikbuller från vägar. Och motortrafik på sjön är förstås förbjuden. Välkommen till en perfekt plats för vila och kontemplation!

Bostaden är varudeklarerad vilket innebär att den redan är besiktigad och kommer att försäkras i hela 10 år fr o m tillträdesdagen. Läsa mer? Surfa in på denna länk: https://www.svenskfast.se/tjanster/varudeklarerat/#villa

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Ann-Sofie Demander

Norrtälje

Se detta objekt på mäklarens hemsida