Nacka Strand

Jakobsdalsvägen 27

Stockholms län

  • BOYTA

    71 kvm

Om bostaden

Välkommen hem till denna totalrenoverade lägenhet med absolut drömläge i Nacka Strand med en slående vy över Stockholms inlopp och Djurgården. En modern bostad där varje del av lägenheten totalrenoverats och här har det skapats en otroligt snygg 3:a med högt läge i huset, öppen planlösning och balkong med kvällssol.

Lägenheten är genomgående färgsatt i en sober och modern färgskala med ett ljus ekparkettgolv och målade väggar. Planlösningen har gjorts om från en tvåa till en trea med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Det smakfulla köket är verkligen inbjudande med grå köksluckor och en vacker bänkskiva och stänkskydd i carraramarmor. Badrummet är även det totalrenoverat med snygg handdukstork, takdusch och inbyggd tvättpelare. Det stora sovrummet bjuder på god förvaring i garderobsvägg och det mindre sovrummet har en fantastisk utsikt och en industrivägg mot vardagsrummet.

Hörnbalkongen som förlänger vardagsrummet ligger högt och fritt helt fri från störande insyn och med en magnifik utsikt som måste upplevas på plats. Här njuter man av värmande kvällssol överblickande havet.

När du bor i Nacka Strand bor du mitt i ett område fullt av framtidsanda och där utvecklingen är maximal. Här tar du dig enkelt med buss till Slussen på ca 10 minuter. Ett annat populärt kommunikationsmedel är SL-båtarna som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. År 2026 planeras även tunnelbanan att dras till Nacka, med en station vid Nacka Forum/Nacka Strand.

Nacka Strand har ett stort serviceutbud med bland annat bageri, blomsteraffär, kemtvätt, frisör och bank. För hälsan finns SATS-gym eller avkopplande behandlingar hos Njuta SPA. Nere vid hamnen längs strandpromenaden finns pärlor som hotell J, restaurang J, padelbanor och flera restauranger längs kajen. En kort promenad tar dig till Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum med 150 butiker, restauranger och caféer. Här finns också många vackra promenadstråk och Nyckelvikens naturreservat. Såväl Nacka Strands förskola som Nacka Strands skola, åk 1-3 återfinns i kvarteret. I Nacka Strand ligger också Internationella Engelska skolan, åk 4-9.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Pierre Sundberg

SkandiaMäklarna

Se detta objekt på mäklarens hemsida