TRANSTRAND

Vörderås 164

Rejäl och gedigen 30-talsvilla med gott om plats för den stora familjen! Goda möjligheter att inrymma verksamhet!

3 700 000 sek

Dalarnas län

 • BOYTA

  201 kvm
 • TOMT

  2625 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1932
 • RUM

  10

Om bostaden

*PRISSÄNKT!*

Vacker 30-talsvilla med gott om plats för den stora familjen! Villan är belägen i Vörderås som ligger strax söder om Berga By i Transtrand. En gång i tiden utgjorde denna fastighet byns klädaffär.

Villans entréplan bjuder på möblerbar hall samt nyrenoverat kök med rejäla arbetsbänkar, gott om skåp och lådor samt murad öppen spis. Från både hallen och köket tar man sig runt i både matrummet och det gedigna vardagsrummet tack vare den öppna planlösningen mellan rummen. Mitt i vardagsrummet finns en täljstenskamin som värmer skönt i vinterkylan och håller mysfaktorn på hög nivå, här finns plats för både soffgrupp och TV-möbel. Från vardagsrummet finns altandörr där man når altanen på husets framsida. I båda våningsplanen är takhöjden enorm och man får en känsla av härlig rymd i samtliga rum.

I trapphusets hall finns en passage till ett separat sovrum och hobbyrum som också har egen ingång. Utrymmet kan med fördel delas av och ge goda möjligheter till verksamhet!

På övervåningen finns fyra väl tilltagna sovrum samt vardagsrum med öppen spis och nyrenoverat badrum. Här finns gott om garderober och förvaring. Från vardagsrummet finns utgång till två balkonger, en i österläge och en i västerläge.

Källarplanet utgörs till stora delar av goda förvaringsutrymmen men även av rum/sovrum, dusch, WC, tvättstuga samt pannrum. Även källarplanet har separat ingång vilket är perfekt om man vill dela av och göra en lägenhet som enkelt kan hyras ut till Vasalöpare eller som personalboende.

Grönskande insynsskyddad trädgårdstomt med fin solaltan, gräsmatta, buskar och träd omger bostaden. Infart från huvudvägen på båda sidor om huset mot baksidans parkering. På gårdsplanen finns ett större dubbelgarage med möjlighet till verkstad och verksamhet. I garaget finns en övervåning som är möjlig att inreda till förråd eller gästrum.

Inventarier ingår ej.

Tillträde tidigast sommaren 2023 eller enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida