TRANSTRAND

Sjungarbacken 1147

Välplanerad bostadsrätt med toppläge i attraktiva Sjungarbacken, ett stenkast från gondolliften och skidbacken.

1 750 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    44 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1988
  • RUM

    2

Om bostaden

Nu erbjuds en trevlig välplanerad bostadsrätt mitt i Kläppens anläggning i området Sjungarbacken. Här bor du ett stenkast från gondolliften och några meter till skidbacken och med bekvämt gångavstånd till restauranger, butiker och fina preparerade skidspår. Kläppen erbjuder fantastisk skidåkning i alla väderstreck för både nybörjare och mer avancerad skidåkare.

Lägenheten inrymmer mysigt allrum med köksdel i öppen planlösning. Här kan du tända en brasa i den murade öppna spisen och värma dig efter en dag i skidbacken eller i spåret. Tänk dig sen en vacker marsdag när solen står som högst på himlen då kan du öppna altandörren och gå ut till det härliga altandäcket och lapa sol en hel eftermiddag och njuta av den vidunderliga utsikten över bergen i väster.

Entréplanet bjuder även på ett sovrum med våningssäng, badrum med dusch och wc och en rejäl hall med bra avhängningsytor samt sittbänk som gör det bekvämt att ta på sig pjäxorna. Här ligger ett klinkergolv med golvvärme som torkar upp snöslask på några minuter.

På övre planet finns sovloft med fyra bäddar samt förvaringsutrymme och takfönster för bra ljusinsläpp. Lägenheten är perfekt anpassad för 6 personer.

I direkt anslutning till entrén finns uvändigt skidförråd.

Uthyrningsavtal finns med Kläppen Ski Resort AB. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Möjliga hyresintäkter ca 50-60 000 kr när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna veckor.

Inventarier i förevisat skick ingår förutom personliga tillhörigheter.

Tillträde enligt överenskommelse.

Mitt emot lägenhetens entré finns en gemensam servicebyggnad (avsedd endast för bostadsrättsägare) med bokningsbar bastu, dusch samt tvättstuga. I föreningen finns ytterligare en servicebyggnad som inrymmer samlingsrum med pingisbord och ägarförråd samt två gästbastuar och duschar samt tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, strykbärda och strykjärn.

Föreningen har också en liten uthyrningslägenhet som hyrs ut till personal.

Kontakta ansvarig mäklare för visnings- och intresseanmälan.

Nu kan du även besöka bostaden genom vår virtuella visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida