TRANSTRAND

Pistvägen 603D

Mysig lägenhet i suterränghus på nedreplan med ski in-skioutläge i Kläppen.

1 695 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    43 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1986
  • RUM

    2

Om bostaden

Mysig lägenhet i suterränghus på nedreplan med ski in-skioutläge i Kläppen. Här bor du med närhet till restauranger, nöjen och shopping samt matbutik som har öppet vintersäsong.

Lägenheten inrymmer allrum med köksavdelning i öppen planlösning och sovalkov med våningssäng. Ett sovrum med våningssäng samt badrum med WC & dusch. Utvändigt finns ett skidförråd och uteplats. Här finns även en vedeldad bastu och grillplats för mysiga kvällar med familjen, delas tillsammans med grannlägenheten 603C.

Uthyrningsavtal finns med Kläppen Ski Resort AB. Köparen förbinder sig att inträde avtalet i säljarens ställe och överta de bokningar som finns för denna säsong. Uthyrningen gäller även för kommande säsong 2022/23. Möjliga hyresintäkter ca 100 000 kr enligt säljaren, gäller för både vinter och egen sommaruthyrning. (Hyrs ut med husdjurstillåtelse). Hyresintäkter enligt Kläppen efter avdragen provision under vintersäsong ca 40 -45 000 kr med avdrag för egna veckor.

Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Julia Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida