TRANSTRAND

Pistvägen 568 B

Välplanerad lägenhet med ski in - skioutläge i ett av Kläppens mest populära stugområden

2 650 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    82 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2004
  • RUM

    3

Om bostaden

* Sänkt pris*

Välplanerad fräsch lägenhet i parhus med skidväg till och från transportliften direkt utanför altanen. Mitt i Pistens stugområde är ett av Kläppens mest eftertraktade, då transportliftarna går i direkt anslutning till stugorna, som tar dig till hela Kläppens skidsystem. Vill du gå på tur och åka längdskidor finns preparerade skidspår direkt utanför knuten och sommartid passerar Kläppens nya hinderbana alldeles intill, en löparslinga på ca 3 km med olika träningshinder längs slingan. På sommaren kan du även cykla och vandra i den vackra naturen och uppleva alla smultronställen och sommaraktiviteter som Kläppen har att erbjuda. Goda uthyrningsmöjligheter om du vill finansiera ditt fritidsboende med uthyrning genom Kläppens Ski Resort.

Bostaden inrymmer mysigt allrum med generös takhöjd och braskamin samt fullt utrustad köksdel. Från allrummet tar du dig via altandörr ut till den härliga solaltanen med utsikt över fjällnaturen och Kläppens skidbackar. I allrummet finns en trappa upp till sovloftet som inrymmer fyra bäddar. Från den rymliga entréhallen angränsar två badrum samt två sovrum där ett av sovrummen har en extrasäng att fälla ner från väggen. Totalt finns 8-10 bäddar. Båda badrummen är utrustade med dusch, wc och det mindre har även torkskåp och det större har bastu.

Låsbart skidförråd finns direkt utanför entrén.

Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga saker.

Uthyrningsavtal finns med Kläppen Ski Resort AB och köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe och ta över eventuella bokningar.

Hyresintäkter om ca 100-120 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna nyttjade veckor.

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida