TRANSTRAND

Pistvägen 540 B

Bostadsrätt i parhus belägen i Mitt i Pisten-området i Kläppen. Här bor du bekvämt med ski in - skioutläge!

2 850 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    59 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1989
  • RUM

    3

Om bostaden

Välplanerad bostadsrätt i BRF Gusjöbyn. Parhuslägenhet med loft belägen ett stenkast från transportlift i Mitt i Pisten-området som är ett av Kläppens populäraste områden. Här är liftar och skidvägarna strategiskt planerade som enkelt tar dig till hela Kläppens skidsystem. Parkera bilen vid stugan och glid ner på skidorna till Tranantorget där du tar kabinbanan upp till toppstugan och njuter av den fantastiska utsikten.

Lägenheten inrymmer hall med torkskåp och avhängningsyta, badrum med dusch, wc och bastu samt ett gästbadrum med wc och dusch. Två sovrum varav ett med dubbelsäng och det andra med två enkelsängar. Allrum med köksdel och härligt ryggåstak, braskamin och utgång till solaltan i västerläge. Köket är välutrustad med spis/ugn, fläkt, micro, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Från allrummet leder en trappa upp till sovloftet med plats för 4 enkelsängar. Precis utanför altanen finns en mysig grillplats för trevliga stunder i solskenet.

Två skidförråd finns ett i direkt anslutning till entrén samt ett på altanen.

Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter.

Uthyrningsavtal finns med Kläppen Ski Resort AB, köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe och ta över bokningarna.

Hyresintäkter om ca 100 -110 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna nyttjade veckor. Ägabokade veckor kommande säsong 2022/2023: Vecka 47-52, V1, V5 tor-sön, V10 tor-sön, Vecka 14-15.

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida