TRANSTRAND

Pistvägen 535

Friköpt parhus på Pistvägen i Kläppen på hörntomt ett stenkast från transportliften.

4 400 000 sek

Dalarnas län

 • BOYTA

  114 kvm
 • TOMT

  1263 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1989
 • RUM

  6

Om bostaden

Välplanerat parhus, högt beläget i ett av Kläppens mest populära stugområde Mitt i Pisten!

Här bor du endast ett stenkast från transportliften samt med gångavstånd till preparerade längdspår och skoterled, mitt i den vackra fjällnaturen. Bostaden inrymmer två spegelvända lägenheter med sovloft. Här finns gott om plats för den stora familjen med öppna sällskapsytor i allrummet. Fina fönsterpartier med behagligt ljusinsläpp och den generösa takhöjden ger härlig rymd i lägenheterna. Braskamin i allrummet för mysiga kvällar när man vill varva ner efter en lång aktivitetsdag. Köken är utrustade med spis/ugn, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys som gör det enkelt att laga mat och samtidigt umgås i det härliga allrummet. Från rummet tar du dig via altandörr ut till den fina solaltanen med skön naturutsikt i perfekt västerläge. Entréplanet inrymmer också hall med torkskåp och avhängningsytor, badrum med wc, dusch och bastu, två sovrum varav ett med dubbelsäng och det andra med två enkelsängar. Från allrummet leder en trappa upp till det öppna sovloftet med fyra enkelsängar. Totalt finns 8 bäddar i varje lägenhet.

Utvändiga skidförråd i direkt anslutning till entrén på båda kortsidorna.

Inventarier ingår i förevisat skick.

Säljaren upplyser om att uthyrningsavtal finns med Kläppen Ski Resort och köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe.

Möjliga hyresintäkter ca 180 000 - 200 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna veckor.

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Kläppen erbjuder nu även ett stort utbud av sommaraktiviteter utöver skidåkningen vintertid som man är mest känd för. Här kan du spela fotboll, volleyboll, discgolf och boule mm och vid Västerdalälvens strandkant finns en flytbrygga med hopptorn, om du blir sugen att bada i sommar. Kläppen Arena är till för hela familjen och i år kommer Kläppen att ha öppet mellan den 20 juni - 21 augusti. Läs mer på www.klappen.se

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida