TRANSTRAND

Kläppgatan 1212G

Här på Gullbrändan bor du granne med nedre delen av Lostupet och Sveriges bästa snowpark, Kläppen Snowpark

4 500 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    73 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2016
  • RUM

    4

Om bostaden

Fräsch bostadsrätt i den obelånade föreningen Fjällviolen på Kläppgatan, i det mest attraktiva området Gullbrändan i Kläppen. Ski in - ski outläge mitt i hjärtat av Kläppen Ski Resort. Här tar du på dig skidorna direkt utanför dörren och glider ut i pisten.

Lägenheten ligger på andra våningen med balkong och fin utsikt över pisterna i bästa söderläget. Bostaden har en boarea om 73 kvm, fördelat på fyra rum och köksdel, ett större sovrum med dubbelsäng och två mindre sovrum med våningssängar där en av sängarna har en bredare underslaf s.k. familjesäng. Generös hall med förvaring och avhängningsyta samt klinkergolv, torkskåp och gästtoalett. Helkaklat badrum med dusch och bastu samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med braskamin och utgång till balkong. Köket är utrustat med spishäll, ugn, fläkt, inbyggnadsmicro, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin.

Till lägenheten hör ett utvändigt skidförråd.

Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter.

Tillträde enligt överenskommelse.

Uppvärmning sker med bergvärmesystem och vattenburen golvvärme, vilket ger låga driftskostnader.

Uppmärkt parkeringsplats i direkt anslutning till byggnaden med egen elbilsladdare.

Lägenheten är kopplad till uthyrningsavtal med Kläppen Ski Resort AB som löper över nästa säsong 22/23. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe.

Ägarbokade veckor för säsong 22/23: Vecka 51-52 samt vecka 8.

Möjliga hyresintäkter ca 125 000 -150 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision (avdrag görs för egna veckor).

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Hotell Kurbits och Tranantorget når du på några minuters promenad från lägenheten. Här finner du sportshop, skidskola, café, bageri och några av Kläppens bästa restauranger, där du kan avnjuta både luncher och goda middagar. Vid Tranantorget kan du kliva på gondolliften som tar dig upp till Kläppens mysiga toppstuga, med vy över hela dalgången och fjällkammen. Kläppen erbjuder också fantastiskt fina preparerade längdspår i olika svårighetsgrader och längder. Sommartid finns aktiviteter för hela familjen, som cykling, vandring, fiske och paddla kanot på Västerdalälven samt frisbeegolf mm. Vill du veta mer om Kläppen Ski Resort och alla aktiviteter läs mer på www.klappen.se

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida