TRANSTRAND

Gusjövägen 344

Trevlig stuga i Kläppens stugby nära skidspår och i direkt anslutning till Kläppens liftsystem

2 700 000 sek

Dalarnas län

 • BOYTA

  54 kvm
 • TOMT

  645 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1986
 • RUM

  4

Om bostaden

Trevlig och mysig stuga i Kläppen med närhet till skidspår och backar. Här bor du med ski in och ski outläge vid repliften Domherren.

Kläppen erbjuder även flera sommaraktiviteter för hela familjen som t.ex. fotboll, volleyboll, discgolf, boule, kanoting och bad i Västerdalälven. En perfekt anläggning sommar som vinter för hela familjen med mysiga restauranger, bageri, shoppar, hotell mm.

Stugan har en boarea om 54 kvm fördelat på allrum med ryggåstak och köksdel i öppen planlösning samt utgång till takad altan i sydvästerläge. Tre sovrum med totalt åtta bäddar och badrum med WC, dusch och torkskåp. I direkt anslutning till entrén finns ett rymligt utvändigt skidförråd.

Mycket goda uthyrningsmöjligheter då stugan ligger i ett attraktivt område.

Uthyrningsavtal finns med Kläppen Ski Resort AB och köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe och överta bokningar för kommande säsong. Uthyrningsintäkter för vintersäsongen 2021/2022 ca 65 000 kr när uthyraren dragit av sin provision. Säljaren har endast hyrt ut vintertid men det går även att koppla på uthyrning sommarsäsongen. Avdrag görs för egna veckor.

Inventarier ingår i förevisat skick.

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida