TRANSTRAND

Gullbrändan etapp 5 (lgh 6c) , Kläppen

Nyproduktion i Gullbrändan - endast 1 lägenhet kvar!

3 105 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    70 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2021
  • RUM

    4

Om bostaden

Österling Bygg AB bygger nu sin 5:e etapp av nyproduktion i attraktiva området Gullbrändan. Planerad inflyttning vecka 43 - 2022. Här finner du ett arkitektritat och exklusivt boende med ski in- skioutläge, genomgående hög standard och alla bekvämligheter som behövs för en efterlängtad fjällsemester. Projektet omfattar 24 lägenheter fördelat på fyra olika storlekar; 68, 70, 90 samt 113 kvm.

Gå gärna in på projektets hemsida: www.gullbrandan.se

OBS - endast 1 lägenhet kvar i denna etapp:

Lägenhet 6C har en boarea om 70 kvm fördelat på kök och allrum med öppen planlösning, braskamin och utgång till altan alternativt balkong. Tre sovrum, ett helkaklat badrum med dusch och bastu samt en separat gästtoalett. Hallen har klinkergolv, städskåp, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Balkong på övervåning /altan på undervåning. Pris: 3 105 000 kr. Avgift: 2 158 kr

Samtliga lägenheter har genomgående vattenburen golvvärme via bergvärme. Lägenheterna säljs omöblerade. Till varje lägenhet ingår en parkeringsplats med laddstolpe samt ett skidförråd. Fastigheten är ansluten till fibernät. Bostadsrättsinnehavaren tecknar och bekostar eget abonnemang.

- Hur går köpprocessen till?

KOSTNADSKALKYL

Kostnadskalkylen är en preliminär och en sorts förenklad ekonomisk plan. När denna kalkyl är granskad och intygad kan förhandsavtal upprättas.

FÖRHANDSAVTAL OCH FÖRSKOTT

Vid tecknande av förhandsavtalet erlägges 100 000 kr i förskott och resterande förskott upp till 15% av köpeskillingen erlägges 2021-09-01. Resterande köpeskilling (85 % av köpeskillingen) erlägges på tillträdesdagen.

EKONOMISK PLAN

Innan du tecknar själva upplåtelseavtalet ska en intygsgiven och registrerad ekonomisk plan finnas tillgänglig. Den ekonomiska planen är en beskrivning av de ekonomiska villkoren för bostadsrättsföreningen. Den granskas av oberoende experter och ligger till grund för Bolagsverkets tillstånd att ta ut insatser och upplåtelseavgifter. Upplåtelseavtalen kan upprättas först när den ekonomiska planen har registrerats hos Bolagsverket.

UPPLÅTELSEAVTAL

Detta avtal upprättas när den slutliga ekonomiska planen är registrerad och godkänd hos Bolagsverket. Det brukar ske någon månad före inflyttning. I samband med detta blir du medlem i föreningen.

TILLTRÄDE OCH SLUTBETALNING

Slutbetalningen sker på tillträdesdagen. Planerad inflyttning vecka 43, 2022.

ÖVRIGT

Byggherren förbehåller sig rätten till förändringar om så krävs, då alla bilder/illustrationer är vägledande och kan skilja sig mot verkligheten.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Carin Forsberg

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida