TRANSTRAND

Gullbrändan 4 , Kläppen (69 kvm)

Nyproduktion i Gullbrändan, Kläppen! 69 kvm

2 760 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    69 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2021
  • RUM

    4

Om bostaden

Nyproduktion i Gullbrändan, Kläppen! Endast 1 lgh kvar!

Detta är den fjärde etappen som uppförs i Kläppen av Österling Bygg AB. Här finner du ett arkitektritat boende med genomgående hög standard och alla bekvämligheter som behövs för en efterlängtad fjällsemester. Projektet omfattar 24 lägenheter i två nyproducerade huskroppar med 12 lägenheter i vardera. Varje huskropp består av tre plan med fyra lägenheter på respektive plan. Byggnaderna ligger intill varandra och bildar en naturlig enhet i området. Parkeringsplatser anläggs i direkt anslutning till huskropparna. Lägenheterna säljs omöblerade. Beräknade hyresintäkter via Kläppen, ca 120-130 000 kr netto vid full uthyrning.

Lägenheten om 69 kvm har en välkomnande entré med klinkergolv, torkskåp, garderober, städskåp samt en praktisk avhängningsyta för ytterkläder, skidkläder och pjäxor. De båda badrummen har mörkt klinkergolv och ljust kakel, wc, handfat samt dusch. Det större badrummet har även bastu samt tvättmaskin och torktumlare. Tre sovrum med platsbesparande skjutdörrar. Det större sovrummet har två garderober samt plats för dubbelsäng och de övriga två sovrummen har garderob och plats för våningssäng. Kök (typ Vedum) är utrustat med rostfria vitvaror av typ Electrolux. Kyl/frys, spis, ugn och diskmaskin samt bänkskiva i laminat. Här finner du en luftig och öppen planlösning mot allrummet som har fint parkettgolv och braskamin samt utgång till altan eller balkong. Lägenheterna i sutterängplan har utgång till altan och lägenheterna på plan 1 har utgång till balkong. Alla i västerläge. Genomgående vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

Ett skidförråd tillhör varje lägenhet (ligger i plan 0).

Länk till BOSTADSVÄLJAREN (här kan du se vilka som är lediga) :

https://www.gullbrandan.se/

I Brf Gullbrändan 4 erbjuds två olika bostadstyper i storlekarna 69 - 96 kvm om 4-5 rok:

16 lägenheter om 69 kvm (4 r o k)

Pris: 2 760 000 kr, fast pris

Avgift: 2 128 kr/mån

8 lägenheter om 96 kvm (5 r o k) OBS samtliga 96 kvm är SLUTSÅLDA!

Pris: 3 840 000 kr, fast pris

Avgift: 2 960 kr/mån

Datum och avgifter som finns angivna i säljmaterial och förhandsavtal är preliminära.

Planerad byggstart juni 2021 med inflyttning fredag vecka 8 (2022).

BOKNING/INTRESSEANMÄLAN görs till ansvarig mäklare Carin Forsberg:

0706-554665, carin@salenmaklaren.se

PLANERAD BYGGSTART OCH INFLYTTNING

Planerad byggstart juni 2021 med inflyttning sportlovsvecka 8 – 2022.

KOSTNADSKALKYL

Kostnadskalkylen är en preliminär och en sorts förenklad ekonomisk plan. Kostnadskalkylen ska intygas av två intygsgivare men behöver inte registreras hos Bolagsverket. En sådan kalkyl måste vara tillgänglig för dig innan du tecknar ett förhandsavtal. Innan du tecknar själva upplåtelseavtalet ska en intygsgiven och registrerad ekonomisk plan finnas tillgänglig.

FÖRHANDSAVTAL OCH FÖRSKOTT

Parterna tecknar först ett förhandsavtal vilket är bindande under förutsättning att 20 av 24 bostadsrätter tecknas senast 2021-04-15. Vid tecknande av förhandsavtalet erlägges 100 000 kr i förskott och resterande förskott upp till 15% av köpeskillingen erlägges 1 september 2021. Resterande köpeskilling (85 % av köpeskillingen) erlägges på tillträdesdagen.

EKONOMISK PLAN

Den ekonomiska planen är en beskrivning av de ekonomiska villkoren för bostadsrättsföreningen. Den granskas av oberoende experter och ligger till grund för Bolagsverkets tillstånd att ta ut insatser och upplåtelseavgifter. Upplåtelseavtalen kan upprättas först när den ekonomiska planen har registrerats hos Bolagsverket.

UPPLÅTELSEAVTAL

Detta avtal upprättas när den slutliga ekonomiska planen är registrerad och godkänd hos Bolagsverket. Det brukar ske någon månad före inflyttning. I samband med detta blir du medlem i föreningen.

TILLTRÄDE OCH SLUTBETALNING

Nyckelutlämning mot kvittens på slutbetalningen sker på tillträdesdagen.

Övrigt: En bergvärmepump per huskropp. Fastigheten är ansluten till fibernät. Bostadsrättsinnehavaren tecknar och bekostar eget abonnemang.

Kontakta mäklaren om ni önskar en boendekostnadskalkyl.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Namn

Epost

Telefon (Frivilligt)

Fråga eller kommentar (Frivilligt)

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Carin Forsberg

Sälenmäklaren

Se detta objekt på mäklarens hemsida
Bostadssajten med sjö- och fjällnära bostäder

Här listas allt ifrån flådiga villor vid kusten till en röd sommarstuga vid en insjö du inte kan namnet på.

Den gemensamma faktorn för alla objekt? Närheten till det böljande blå eller det vita guldet.