TRANSTRAND

Aspstigen 14

För dig som vill bo lite för dig själv men ändå med Lindvallens centrum knappa halvtimmen bort!

Dalarnas län

  • BOYTA

    50 kvm

Om bostaden

För dig som vill bo lite för dig själv men ändå med Lindvallens centrum knappa halvtimmen bort!

I enormt populära Hemfjällstangen finns nu möjlighet att förvärva denna fastighet på 1 517 kvm med ett boningshus och ett fristående förråd & vedbod. Huset om cirka 50 kvm har två mindre altaner varav ena har utgång från bastu- & relaxavdelning. Här sitter du i sydostläge med fågelkvitter till morgonkaffet under årets varmare månader. Vintertid kan du härifrån hoppa direkt ut i snön efter det obligatoriska bastubadet. Köket av äldre modell finns i husets storstuga tillsammans med matplats, soffdel och en murad öppen spis. Intill hallen finns två sovrum om totalt 6 bäddar i våningssängar och inbyggda garderober. Furugolv och allmogedörrar är genomgående i huset. Här finns även stor potential då fastigheten enligt detaljplan har en byggrätt på 120kvm. Byggnadshöjd 3,5 meter. På gården får enligt uppgifter huvudbyggnad, ett uthus och en annan gårdsbyggnad uppföras. (En köpare uppmanas dock alltid själv att undersöka saken med kommunen om intresse för utbyggnader finns.)

Vintertid hittar du ett av de finaste längdskidspårsturerna i Sälen här! Förutom skidspåren på andra sidan Gammelsätervägen bor du här med direkt tillgång till Sälensfjällens toppar och inom 30 minuter med skidor kan du vara uppe på Hemfjället. De 5 kilometerna som du har till populära Hemfjällstugan ger dig frasiga våfflor och varm choklad hela vinterhalvåret. Hemfjällstangen som område är känt för att vara snösäkert och är lite utav längdskidåkarens paradis. Både skid- och skoterspår slingrar sig mot fjällets smultronställen och naturmiljöer finns i oändligt utbud året om.

Från Hemfjällstangen är det cirka 20 minuter till Skistar Sälens största skidanläggning Lindvallen. Förutom stort skidområde finns butiker, äventyrsbad, livs, restauranger, nattliv och mycket mer här. Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det ytterligare cirka 20 minuters bilväg.

Missa inte bostadens videovisning här på annonsen! Planritning kommer inom kort.

För mer information och visning, kontakta SkandiaMäklarna.

Stugföreningen har egen hemsida, besök gärna: https://www.hemfjallstangen.com/

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Ronja Renheim

SkandiaMäklarna

Se detta objekt på mäklarens hemsida